Első autónak mit ajánlotok? 19/N
Eddig ezeket nézegettem de kiváncsi vagyok más véleményére is:
VW Passat IV, V
Opel Astra H
Audi A3, A4
ezek közül egyik sem kombi, astra, a3 ferdehátú, többi sedan. Édesapám azt mondja hogy az nekem nagy lenne hosszúságra.
Diesel párti vagyok, de ebből ne legyen vita.
a válaszokat előre is köszi
3 ajtós felejtős, nem szeretném hogy a barátaimnak vagy másoknak úgy kelljen bemászni. elég kényelmetlen szerintem. gyorsabb ha elköszön, kinyitja az ajtót, és kész. nem kell még döntögetni az üléseket.
arról nem is beszélve hogy ha megsérül az oldala, cseszhetem mert nem csak egy új ajtó kell..
# 13/13 ma 13:59
Ja, hogy még taxiznál is vele..
Értem...
nem taxiznék , te jó ég...
te nem voltál fiatal ? nem buliztál ? vagy nem voltál kocsikázni a barátaiddal ? :D
ne már komolyan.
Az A3-as méretéig nézegetnék a helyedben.
Esetleg még gondold meg a régebbi Honda Civicet is.
Vagy nézz még meg pár Golf IV-et.
A tuning alatt az optikaira gondolsz?
A motortuning nem olcsó hobbi, ha azt tervezed, inkább majd ha kevés lesz az autó ereje, add el és vegyél újabb erősebbet.
Amúgy igazán összeszedhetnéd magad, mások itt 19-20 évesen már 10-20 millió forintért keresnek autót, legalábbis itt a kérdéseikben. >;-)
keressenek, sokra mennek vele.
tipikus apuci megveszi a legújabb 400 lovas bmwt-audit..stb. és az ilyenek miatt vannak a balesetek.
19-20 éveseknek nem igazán való szerintem 20 milliós kocsi.. tudod miért? mert nincs tapasztalatuk, nincs a seggük alatt több 100 000 megtett km és ha te ezt nem érted akkor tényleg sajnállak.
nekem bőven jó egy 1.000.000-s kocsi is, hogy miért ? mert nincs, és nem is lesz olyan munkám hogy kitudnám fizetni a 300 000 ft-os szervizt, és mo.-n ez igy van az emberek többségével...
Sokkal olcsóbban találsz olyan autót, amit több mint valószínű rommá törsz 1 éven belül.
19 éves lány létedre telne egy H Astra adagolócserére?
Hogy is van avval az apucival?
"19 éves lány létedre telne egy H Astra adagolócserére?"
Ez már nem adagolós! Közös nyomócsöves dízel, nincs benne adagoló. Szerintem te a nagynyomású szivattyúra gondolsz, mert az tényleg ilyen fél millás tétel. De szerencsére nem döglik be szíre-szóra azért.
Kérdező!
Azért 300.000Ft-od legyen mindig tartalékba a szervizre. Nagyjából 200.000km-nél esedékes a lendkerék csere az Astránál is, ami kuplungcserével együtt ilyen 200.000+ os tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!