Első autónak mit ajánlotok?
Sziasztok! Első (saját) autóm vásárlása előtt állok. 5 éve van már jogosítványom, vezettem is hozzávetőleg 100.000 km-t, tehát nem mondanám, hogy nincs tapasztalatom.
Az elvárásaim:
- legfőképp rövid, városi távokra használnám, így mindenképp benzinmotoros autóban gondolkodom
- 1,5-1,7 millió forintot szánnék rá
- 195 centi vagyok, amihez 100 kg társul, tehát egy Suzuki Swift méretű autó szóba se jöhet
Nézegettem régebbi Mondeokat és 6-os Mazdákat, de a Toyota Avensis is felkeltette az érdeklődésemet. Kérlek titeket, olyan érveket sorakoztassatok, amiket egy közgazdász is megért! Köszönöm!
Ennyi pénzből már lehet válogatni.
Mondeo MK2, Passat 1.8, Bora 1.6.
Majd ajánlanak még másokat is.
Ford Focus?
Honda Civic?
De az általad nézett Mondeo, Mazda, Toyota ellen se nagyon lehet szólni.
egy octavia korrekt választás.német autó,ha kifogsz valami megkíméltet akkor jó választás lehet.
Szia!
Nekem az első autóm Skoda Superb 1.9PDTDI volt. Nagyon tágas, kényelmes utazóautó, ráadásul a kötelező dolgokon kívül csak egyszer kellett hozzányúlni. Csak ajánlani tudom.
Szia!
Nagyon tetszenek a Superbek, de attól tartok, az már nem tartozik az általam is megfizethető kategóriába. :)
Az Octavia nekem kicsi. A filozófiám az, hogy az a megfelelő méretű autó, amibe magam mögé is kényelmesen beférek. Nos, az Octaviara ez nem igaz! Ettől függetlenül, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!