Opel Calibra vagy Alfa Romeo 156?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok első autónak szánnám arra lennék kiváncsi melyiket érdemes meg venni.(a 2 autó közül)?2015. jan. 2. 15:00
31/33 anonim válasza:
kedves 29 es válaszoló , mind 2 autohoz volt közöm és jártam velük abban igazad van hogy olasz autó kényelmes de ha költeni kell rá akkor mehetsz kunyerálni a haverokhoz mert baszott drága minden és nézd azt is hogy egy 21 éves "gyereknek" (bocs a kifejezésért) nemhiszem hogy lenne pénze 2-300000 ftja ha lekotlik valami a calibra sokkal olcsobb az alkatrész ellátása és sok srrác álma jelen leg is ezt tartsd szemelött ne azt hogy a te zsebed mennyire van tele
32/33 anonim válasza:
szerintem amúgy a kérdező már régen törölte ezt a kérdései közül
33/33 solt12 válasza:
üdv!
Nekem egy 2.5 v6 156-osom van.
Az a véleményem nekemis, hogy 500 alatt tuti nem találsz jó allapotút és drága hozzá minden.
Nekem ez a második autóm de egyáltalán nem bántam meg.
Nagyon kényelmes és nem küszködik alattad.
Opel volt az első autóm de azt nem szerettem ennyire. Pedig megbízható jó autók azok is.
Szerintem gyűjtögess még ugyanennyit és keress egy jó Alfát nem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!