Opel Calibra vagy Alfa Romeo 156?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok első autónak szánnám arra lennék kiváncsi melyiket érdemes meg venni.(a 2 autó közül)?2015. jan. 2. 15:00
11/33 A kérdező kommentje:
és van még egy jópár de ugylátom a többség az alfa felé hajlik köszönöm az eddigi válaszokat...
2015. jan. 2. 18:49
12/33 anonim válasza:
13/33 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek miliomos anyuci meg apuci elègsokat dolgoztam ezèrt 500 ezezèrt am meg kössz a linkeket perverz álat.
2015. jan. 2. 21:40
14/33 anonim válasza:
Bocsi nem csesztetni akartalak, csak mondom, hogy ezzel a verdával rá fogsz faragni. De ha a nehezen megkeresett pénzed minden forintját erre fogod költeni éveken keresztül, akkor kevésbé leszel majd lelkes.
15/33 Koaxk Ábel válasza:
A kettő közül én inkább a Calibra-t venném, Alfa Romeo egy sz*pó roller ahogy előttem már írták is.
Viszont a Calibrával meg az a gond, hogy típikus fiatalos suhanc autó, azokat meg lehet ilyen idős korukra leharcolták.
16/33 anonim válasza:
Egy kicsit "szakértőibb" írás (keret szintén 500), csak hogy ne mondd, hogy nem tudtad:
17/33 anonim válasza:
Kutyát érdekli mennyit dolgoztál érte, attól még 300 ért csak szart adnak. Akkor is ha százmillió órát dolgoztál érte. De ha nem bírod megérteni, akkó vedd meg. Utána meg majd írj ki 25 kérdést, a felmerülő problémák miatt.
18/33 anonim válasza:
ha calit akarsz, mert én is azt szeretem, csak gyari kinézetut vennek, amit talan nem hajtottak szarrá, a hétvégi csajozas kozben hideg motorral.
sajna igen ritka, amugy az xe nem annyira rossz motor bár az "ne" jobb csak ugye az csak 116 paci.
amit talán megnéznék: [link]
19/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat arra rájötem egy alfához kevès a tárca. Maradok a calibránál. Spricc2 am meg 300-400 ezerèrt is lehet normális autót venni addigis ülj bele ebbe a 21cm es faszba.nagyarcukám amugysem a pènz èrdekel hanem meik a jobb autó,(calibra).
2015. jan. 3. 10:40
20/33 anonim válasza:
Az alfa fiatalabb de a szervizelése szerintem drágább ha van vele valami gond (olasz, lásd fiat, gondok stb) Opel sportosabb Calibrrába 4 motor jött ki c20xe,c20ne c20let c25xe, és ezekhez találsz alkatrészt elérhető áron meg karosszéria szempontbol is vannak hozzá motyók. ha meg tunerelni akarod akkor az meg annyi minden vanhozzá hogy csak na...de ez az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!