Opel Calibra vagy Alfa Romeo 156?
"az derék franciát had járjon vele szervízbe :D
"
ott már az is jó pont ha saját lábán elgurul oda :D :D :D
Egyértelmű!! CALIBRA! :)
nekem is ez van :) c20ne, a legjobb motorral szerelt...180ezerért vettem, most átiratva, mindennel együtt van kb.400ezremben, persze, ebben a kötelező motorikus alkatrészek, szűrők, olaj cserélve de most tökéletes. pöccre indul bármikor, akármilyen hideg van.
külseje? mint egy 20éves autónak...vannak hibái :D
de nem rohad :)
nem fogod megbánni ;)
ennyi ahogy a kolega is irta, meg en is, c20ne
persze meg lehet probalni mast is, a 136 les nem jut eszembe a motorkod azt ne!
meg a 2.5 is nyugos.
de 1 biztos, 100000% h calit vennek alfa helett!!!!!!
c20let4eva.
C20NE - 2,0i 8V 115le (irmscher chip, direktszűrő plusz egyébb nyalánkságok és 130+ le)
A nyomaték több mint 94%-a - azaz 160Nm 2100-4800-as percenkénti fordulatig rendelkezésünkre áll.
(ERRE KELL A LEGKEVESEBBET KÖLTENED ;) )
*- 98-as (Super Plus) a C20NE motornál oktánszám választó kapcsolóval! szóval 95-nél magasbb oktánszámú benzint akarsz beletankolni, akkor át kell állítanod az oktánszámválasztót a motortérben.. :)
C20XE - 2,0i 16V: 150le
A turbós testvéréhez hasonlóan ez is kétféle hengerfejjel készült KS (Kolben-schmidt) és Cosworth. A KS érzékenyebb a hőterhelésre ( hideg motorral halálba pörgetés, padló gáz ) ami a hengerfej elrepedéséhez vezethet - és vezet is... ( ha ezt sokszor eljátsza valaki a Cosworth gyártmány is megadja magát! )
X20XEV - 2,0i 16V EcoTec: 136le
gyenge :( :D
C20LET - 2,0i 16V Turbo: 204le
gyári motor alkatrészekkel + nagyobb töltőlevegő-hűtővel biztonságosan használható ~310LE-s teljesítménnyel (ami több mint +100-110LE a széria 204-hez képest). Feltöltött motor lévén ez a legjobb tuning alany.
de viszi a pénzt a 4x4 kötelező szervíze... :(
(kövi projektem :))) )
C25XE illetve X25XE - 2,5i V6 24V: 170le
ez nem a legjobb széria :)
Remélem tudtam segíteni! :)
üzemanyagpocsékoló?! a Calibra?! ne röhögtess már :D
2.0i nekem, 7nél nem eszik többet pályán...és nem 130as tempó, hanem 190-200...
szerinted, egy 156 mennyit eszik? 4l/100km, ha nagyon odalépsz neki akkor meg 4,5l/100km ugye? :D
Opelhoz rengeteg alkatrész van és olcsón, ami az alfáról épp nem mondható el...
Van Calibrád vagy esetleg 156-od?
a kinézet és az állapot, pedig nem a kocsitól, hanem a tulajtól függ, hogy mire használta, ja és hogyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!