Miért lehet az, hogy már nem élvezem úgy a motorozást mint régen?
Figyelt kérdés
Van motorom és régen nagyon nagy filingje volt,de mostanában már egyre kevesebbet megyek de ha megyek is csak úgy el vagyok,de valahogy nem élvezem már úgy.Pedig néha rám jön a mánia ,hogy cserélem ilyet meg ilyet veszek de olyan mintha már valahogy a boldogságomat keresném,de nem találom,semmiben sem.2014. szept. 28. 10:56
21/23 A kérdező kommentje:
Ki hagytam egy kis időt,mivel 4 évvel ezelőtt baleseteztem.és 2012 ben ültem vissza,vagyis akkor vettem agusztusban.
2014. okt. 6. 01:07
22/23 anonim válasza:
Még mindig azt gondolom inkább magányos vagy,de lehet,hogy a motorozást a baleset okozta félelem vagy bizonytalanság miatt nem élvezed.Menj el egy vezetéstechnikai tréningre,hátha az segít.
23/23 A kérdező kommentje:
Semmi ilyen nincs bennem,ha meg ijedtem volna akkor nem ültem volna vissza,lehet kiégtem vagy nem tudom,most sorra jön rám a hülyeség.Hol supermotokat nézek,hol ezt hol azt mikor éppen mi tetszik meg,meg keveslem a gépem,de nem is sokat megyek vele mostanában tehát még kevés sem lehet.Nem tudom már mi van ,ahogy írtam mindig kinézek valami motort hogy na ilyet de aztán bele gondolok pénz kidobás lenne mert meg venném utána nemsokkal meg megint más tetszik.De voltam úgy 10 perc alatt is tetszett vagy 5 féle motor.Már tényleg nem értem mi van velem.
2014. okt. 8. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!