Miért lehet az, hogy már nem élvezem úgy a motorozást mint régen?
Figyelt kérdés
Van motorom és régen nagyon nagy filingje volt,de mostanában már egyre kevesebbet megyek de ha megyek is csak úgy el vagyok,de valahogy nem élvezem már úgy.Pedig néha rám jön a mánia ,hogy cserélem ilyet meg ilyet veszek de olyan mintha már valahogy a boldogságomat keresném,de nem találom,semmiben sem.2014. szept. 28. 10:56
11/23 walk w1th mee válasza:
rájöttél h f@_ág és 2keréken guruló időzitett bombák:(...kövezzetek meg de szerintem 4keréken biztosabb!
12/23 anonim válasza:
azt irtad hogy ismersz motorosokat. mondjuk engem megáldott a sors, mivel valahogy mindig motorosokkal hozott össze. nincs is olyan haverom, aki nem motorozik. jó társasággal igazi élmény veretni. egy jó ba$zatás után este összeröffenni és egy sör mellett feldolgozni az aznapi kenetést. így leélném az egész életemet.
13/23 A kérdező kommentje:
Én nem jöttem rá erre az időzített bomba dologra,mert autóban is meg történhet bármi,de igaz biztonságosabb.Csak ahogy írtam a filing már nem olyan mint régen,az erősebb motor talán egy kis ideig fedné a dolgot,de mi lesz utána?
2014. szept. 28. 22:41
14/23 anonim válasza:
egy jó autós balesetnél, mikor rádhajlik egy tonnás kaszni. felbecsülhetetlen, ugye 11-es?
15/23 A kérdező kommentje:
ma 22:41
Ismerek motorosokat de ők mind más körökben mozognak,és nem nagyon motoroztam még mással csak max rövid távon de nem rajtam múllot a dolog.
2014. szept. 28. 22:43
17/23 A kérdező kommentje:
Hát jó,de ezek szerint ezt dobta a gép.
2014. szept. 29. 11:15
18/23 anonim válasza:
Szia,szeritem nem a motorral van a gond,csak magányosnak érzed magad.
19/23 A kérdező kommentje:
Hát magányosnak elég sok téren érzem magam,sajnos :(
2014. okt. 3. 17:20
20/23 anonim válasza:
egy tipp. hagyj ki egy kis időt, és mikor már nagyon hajt a véred akkor ülj rá vissza. de a tényleg a társaság is sokat tud dobni. sőt, ha a motorozás ugyan az is,de ha megáltok pihenni.. . de ezt tapasztalni kell, leírni nem tudom. ha látod a többieket hogy pörögnek, lehet hogy téged is bepörget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!