Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért lehet az, hogy már nem...

Miért lehet az, hogy már nem élvezem úgy a motorozást mint régen?

Figyelt kérdés
Van motorom és régen nagyon nagy filingje volt,de mostanában már egyre kevesebbet megyek de ha megyek is csak úgy el vagyok,de valahogy nem élvezem már úgy.Pedig néha rám jön a mánia ,hogy cserélem ilyet meg ilyet veszek de olyan mintha már valahogy a boldogságomat keresném,de nem találom,semmiben sem.

2014. szept. 28. 10:56
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
2014. szept. 28. 10:59
 2/23 anonim ***** válasza:

Válts nagyobbra:)

Ahogy mondani szokás, a jóból is megárt a sok.

2014. szept. 28. 11:07
 3/23 anonim ***** válasza:

Meglehet unni, nem te vagy az első, sokan leteszik 30-40 évesen a motort, de tudok olyat is, aki 18 évesen csak motorról álmodozott, aztán 22 évesen eladta a motort, és azóta soha nem ült fel többet.

De az is lehet, hogy már túl gyenge a géped.

2014. szept. 28. 12:38
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ,hogy maga a gyengeség,ugyan 600 as gép de maga a motorozás filingje nem olyan,erősebb géppel is max egy hétig lenne újdonság a dolog.Egyébként gyerek koromban én is sokat álmodoztam 90 ben születésnapomra már motoros újságot kaptam,apukám is motorozott.Nagyon benne voltam szinte ha meg láttam egy motort még akkor is mikor sajátom volt totál fel voltam pörögve,de mostanában ha a sajátomon kívül meg látok egyet,akkor annyit mondok jó a hangja jó a gép.De valahogy már nem úgy villanyoz fel.
2014. szept. 28. 13:02
 5/23 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet, nekem is volt sok hobbim, érdeklődési köröm amit imádtam, makettezés, rajzolás, horgászat, egy időben a számítástechnika érdekelt...most meg egyik sem köt le, ilyen ez.
2014. szept. 28. 13:11
 6/23 anonim ***** válasza:
Megöregedtél. Nekem is vannak olyan dolgaim, amik régen lázba hoztak, de ma már rájuk sem nézek. Régebben engem is lázba hozott a száguldás, vezetés, ma már azért ülök aztóba, hogy eljussak A-ból B-pontba nyugodtan és első sorban biztonságosan. Itt jön el a "családapa" korszak.
2014. szept. 28. 13:37
 7/23 anonim ***** válasza:
társaságban motorozol?
2014. szept. 28. 15:15
 8/23 A kérdező kommentje:
Ismertem vagy ismerek motorosokat,de általában mindig egyedül motoroztam,nem tudom miért de ez jutott,és igen régen jó volt egyedül motorozni de most se barátnő se barátok.Régen pl jártam motoros találkozóra vagy kunmadarasra ma már tojok rá nem érdekel de azt mondták ebből nem lehet kinőni hisz nézzem meg ,hogy idősebb emberek is benne vannak,de én ezekből ki nőttem ez van,lehet a motorozás is kezd csitulni bennem.Most már csak kínomban nézegetek más motorokat,hol ezt hol azt,egyik pillanatban valami nagy komoly hayabusát as következő pillanatban meg pl egy supermotot,aztán meg pl yamaha xjr1300 meg sorolhatnám,olyan mintha már csak kínlódnék.
2014. szept. 28. 15:33
 9/23 anonim ***** válasza:
bandázzatok.
2014. szept. 28. 16:13
 10/23 A kérdező kommentje:
Kivel?
2014. szept. 28. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!