Téli gumit kéne vennem: Igaz, hogy mire bejön a szezon már emeltebb áron adják őket és el is szoktak fogyni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire igaz, de állítólag alig találok majd olcsóbban ha már elkezdődik a téli szezon.
És ha már itt tartunk még pár kérdés, hátha tudja vki a választ.
1. 14"-es felnire bármilyen 14"-es abroncs femegy? (Eddig 185/60-as volt rajta, most 175/65-öst szeretnék venni rá.)
2. Ha csak 10 ezer/gumi a max. keretem rá, mi a jobb ugyanannyiért: egy új Barum/Kormoran vagy egy használt (pl.7-7.5 mm-es Michelin)?
Előre is nagyon köszönöm a választ!
2014. szept. 22. 22:09
11/11 anonim válasza:
8-9mm az új profilmélység.
De, a Michelin nem nagyon kopik, viszont 4-5 év alatt nagyon rideggé válik az anyaga. Nekem ez a tapasztalatom. Hiába van ekkor még 6-7mm, nem tapad már olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!