Itt a szezon, ti ezt hogyan fogadjátok, készültök esetleg rá?
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 15:49
2/12 anonim válasza:
Milyen szezon? Valamilyen szezon mindig van.
3/12 anonim válasza:
Motoros szezon! :D
Már 1 hónapja robogóval járok. Az autósok nincsenek rákészülve mert dudálnak, záróvonalnál előznek, stb.
4/12 anonim válasza:
Én tudom rosszul vagy tényleg szabályos záróvonalnál sávon belül előzni smkp-t?
5/12 anonim válasza:
Egy nyomon haladót előzhetsz, ha elférsz a sávodban.
6/12 anonim válasza:
Nem csak smkp-t, hanem a többi egy nyomon haladó járművet is, meg még van pár kivétel...
7/12 anonim válasza:
Én direkt nem az út szélén megyek hogy ne fogjanak bele az előzésbe ha jön szembe kamion mert letolnak az útról.
Ha sávodon belül előzöl akkor hol marad az oldaltávolság?
8/12 anonim válasza:
Nekem egy szimóm van, de a tank meg az oodalelemek fényezőnél vannqk, cseréltem kuplung lamellákat, meg a karburátort is kipucoltam és felújítottam.
9/12 A kérdező kommentje:
autós és motoros szezon mindenki aki motorozik jön ki mert jó az idő az ültetett autókból és a veterán járművekből is egyre többet látni
2014. márc. 16. 19:52
10/12 anonim válasza:
A szimós vagyok, nyáron tervezek venni egy Suzuki GS 500-at, így nekem a legnagyobb készülődés a pénzgyűjtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!