Idén mikor kezdődhet a motoros szezon?

Akár most is lehet - beöltözöl mint az a bizonyos Pista Jézus neve napján, kitolod a motort és mehetsz.
Én akkor kezdem a szezont, amikor elkészülök végre a motorommal. Még kb. másfél méter van a blokk és a váz között, azt a távot még le kell küzdeni. Meg fel kéne újítani a fékrendszert A-tól Z-ig, mert nagyon gyanúsak kezdenek lenni a csövek. Akkor meg már a nyergeket is leszedhetem, úgyis jön le róluk a festék, de ha már le van szedve szét is szedem, ha szét van szedve nem rakom össze régi tömítésekkel... Nekem leghamarabb márciusban.
Ha annál korábban, akkor elő kell venni a kétüteműt.

Ha a tavalyi időjárást esszük alapul akkor május környékén, autópályára most is fellehet menni, meg tisztább utakra, de amúgy nem ajánlatos.
Mondjuk attól is függ milyen motorról beszélünk, kis 50-125ccm-es gépekkel meg elhet állni rosszabb utakon is, de egy nagyobb géppel már nem érdemes kockáztatni, mert könnyű nagyon zakózni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!