Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok, ki mire esküszik,...

Motorosok, ki mire esküszik, melyiket tartja jobb megoldásnak?

Figyelt kérdés
Hogy rakjátok el télire a motorotokat? Mindent hagytok úgy ahogy van, és télen néha néha 1-2 hetente beindítjátok és járatjátok pár percig, vagy aksi ki, benzin le, és majd ha eljön a tavasz, akkor ezt mind vissza? Ha ez számít, új motorról lesz majd szó.
2014. szept. 21. 19:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor én is így fogok majd eljárni:)
2014. szept. 22. 20:09
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Csak a puhányok rakják el télre a motorjukat.
2014. szept. 22. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es. Meg az rakja el aki nem akar motorozni hidegben. Mert motorozni melegben a jó. Na meg nem sokan akarnak összetörni egy több miliós motort. A simsont meg az mz-t én sem rakom el. Neked valószínűleg van egy 100-ft-ot érő motorod aztán azt gyepálhatod télen is.
2014. szept. 25. 05:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Volt nekem nem 100 forintot érő motorom, akkor is mentem vele télen és nem estem, pedig jeges volt a garázsfeljáró is, meg az út is. Akinek meg több milliós motorja van, az amúgy is kapuzárási pánikkal küzd.
2014. szept. 25. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
meg majd fasza ízületi problémákkal pár év hidegben motorozás után... ismerősöm motoros futár volt, télen úgy nézett ki mint a michelin baba + motoron kézvédő + térdvédő, mégis szétfagyott a lába meg a keze, főleg a térde...
2014. szept. 25. 17:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Én lemosom, wax, műanyagok szilikon, láncot petróleummal, majd láncspré, megyek egy kört, megint láncspré, az a biztos, egyszer berozsdált. Ha olajcsere szükséges, akkor elrakás előtt, ne a használt olajjal álljon. Én kiveszem az akksit, rátöltök és be szoktam indítgatni havonta kb, járatgatom. Ja, és bedugom a kipufogót! Korrózió ellen, nem láttam, hogy írta volna-e valaki! És még egy, ami egyben kérdés is a motorostársakhoz! Ez a benzinmizéria! Hogy jutna levegő a tankba? Ja és ugye a benzingőz is kitölti a teret nem? Igazából benzinkonzerválót kellene a tankba önteni lerakódás ellen. Én már úgy csináltam legutóbb, hogy 2 havonta öntöttem bele 5 litert, így szerintem frissül valamennyit, kisebb a lerakódás esélye. Hát ennyi.
2014. okt. 8. 05:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami! Én nem rakrom bakra, mert nincs csak hátsó. Így jó is, hogy havonta kitolom a garázsból és próbálom kicsit ipszilonban tologatni, hogy a gumik ne egy helyen "nyomódjanak" egész télen.
2014. okt. 8. 05:13
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os. A tanknak vannak szellőzői, amiben közlekedik a benzingőz meg a friss levegő. tehát ha minden jó akkor nem lesz túlnyomás a tankban mikor napon hagyod, és nem is lesz benne vákum.
2014. okt. 8. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!