Aki csak betétet használ, miért tartja jobb megoldásnak, mint a tampont?
jobban szellozik
nem "ulok rajta", mert egy jo betet magaba szivja, es nem jon vissza semmi.
lehet, hogy erzekeny vagyok, de a tampontól nekem félóra mulva faj a pocim, és nemcsak en vagyok ezzel igy, amikor meseltem par lanyismerosomnek, nehany mondta, hogy nekik is.
nagyon erős a verzesem, tamponnal nem bírom ki addig, mint betéttel, neha önkéntelenul is "kitolom", vagy kitolja a nyomás
gusztustalannak tartom a véres tampont, higenikusabbnak a betetet, nem tudom miért.
van tangás betét, bár én nem szeretem a tangát, nincs benne tapasztalatom :D
egyébként jó, hogy tobbféle lehetőség van, mindenki megtalalja, ami neki tetszik, legtobb lanyismerosom "kombinalja" a dolgokat.
( tavoli emlékeim vannak a betétről, tamponról, 8 hónapos terhes vagyok, már egy jóideje nem jött meg :D )
Aki betéttel kezdi, az általában annál is marad, mert ugyanolyan kényelmes. Ráadásul nem hordok tangát, mert nem szeretnék valamilyen csúnya fertőzést összeszedni^^
És csak a páromnak na meg a nőgyógyásznak van helye a vaginámban:D
aminek ki kell jönnie, az jöjjön ki
egy barom 3 napig magában hagyta, mert elfelejtette, mindenféle mérgezést kapott
hálát adok a betétekért. amit én vattával kínlódtam ...
magában hagyta három napig?? wow azért azt hiszem az emberek többsége nem ilyen debil...
Én különben nagyon sokáig betétet használtam, de sajnos gondjaim voltak vele, hiába vettem ilyen sensitiv dolgokat alergias voltam rá, és hiába cserélem amikor kell és tisztálkodom a menzeszem végére csupa kiütés és pötty leszek...Mióta tampont használok ilyen problémáim nincsenek szerencsére :)
De belegondolva mind a kettőnek vannak előnyei, hátrányai tehát erre nincs szabály mindenki maga dönti el neki melyik a kényelmesebb megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!