Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aki csak betétet használ,...

Aki csak betétet használ, miért tartja jobb megoldásnak, mint a tampont?

Figyelt kérdés
Én mindig csak tampont használtam és nem tudom elképzelni, hogy mi a jó abban, hogy egész nap rajta ültök és tangával nem is lehet hordani.
2009. jan. 25. 22:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

jobban szellozik

nem "ulok rajta", mert egy jo betet magaba szivja, es nem jon vissza semmi.

lehet, hogy erzekeny vagyok, de a tampontól nekem félóra mulva faj a pocim, és nemcsak en vagyok ezzel igy, amikor meseltem par lanyismerosomnek, nehany mondta, hogy nekik is.

nagyon erős a verzesem, tamponnal nem bírom ki addig, mint betéttel, neha önkéntelenul is "kitolom", vagy kitolja a nyomás

gusztustalannak tartom a véres tampont, higenikusabbnak a betetet, nem tudom miért.

van tangás betét, bár én nem szeretem a tangát, nincs benne tapasztalatom :D

egyébként jó, hogy tobbféle lehetőség van, mindenki megtalalja, ami neki tetszik, legtobb lanyismerosom "kombinalja" a dolgokat.

( tavoli emlékeim vannak a betétről, tamponról, 8 hónapos terhes vagyok, már egy jóideje nem jött meg :D )

2009. jan. 25. 22:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem okozott problémát, hogy benne ülök, mert igazából nem jön vissza semmi. A vérzésem erőssége és állaga miatt nem használtam soha tampont, nameg nagyon fáj amikor felteszem. Nem azért mert szűk vagyok, hanem mert béna. Ja és afolyton azon paráztam hogy mi van ha belémszakad.
2009. jan. 25. 22:48
 3/16 anonim ***** válasza:

Aki betéttel kezdi, az általában annál is marad, mert ugyanolyan kényelmes. Ráadásul nem hordok tangát, mert nem szeretnék valamilyen csúnya fertőzést összeszedni^^

És csak a páromnak na meg a nőgyógyásznak van helye a vaginámban:D

2009. jan. 25. 22:54
 4/16 anonim ***** válasza:
En mind a kettot hasznalom,igy biztonsagos,foleg az elejen es ejszaka!Tampon:nem szeretem erezni,mikor folyik a ver,betet:biztonsagosabb,ha esetleg nincs idom cserelni a tampont idoben!
2009. jan. 25. 23:08
 5/16 anonim ***** válasza:

aminek ki kell jönnie, az jöjjön ki

egy barom 3 napig magában hagyta, mert elfelejtette, mindenféle mérgezést kapott

hálát adok a betétekért. amit én vattával kínlódtam ...

2009. jan. 25. 23:12
 6/16 anonim ***** válasza:

magában hagyta három napig?? wow azért azt hiszem az emberek többsége nem ilyen debil...

Én különben nagyon sokáig betétet használtam, de sajnos gondjaim voltak vele, hiába vettem ilyen sensitiv dolgokat alergias voltam rá, és hiába cserélem amikor kell és tisztálkodom a menzeszem végére csupa kiütés és pötty leszek...Mióta tampont használok ilyen problémáim nincsenek szerencsére :)

De belegondolva mind a kettőnek vannak előnyei, hátrányai tehát erre nincs szabály mindenki maga dönti el neki melyik a kényelmesebb megoldás...

2009. jan. 26. 09:46
 7/16 anonim ***** válasza:
Sokkal egészségesebb szerintem mint a tampon.Persze vannak olyan helyzetek mikor tampon kell,de én éjszakára legalább betétet használok.Kell,hogy ki tudj tisztulni rendesen!
2009. jan. 26. 10:30
 8/16 anonim ***** válasza:
A menstruacio azert van ha ver tavozzon a szervezetedbol es nem arra h ott legyen benned orakig, meg ha magab is szivja akkor is..emigy nekem nagyon faj, amikor tampont teszek, jo parszor probaltam, de nem volt jo..meg mindig attol feltem h kicsuszik, ugyh en maradtam a betetnel, nekem az valt be..szerintem meg a masik, amikor menstralok akkor felesleges tangat hordani, majd ha vege lesz akkor hordom tovabb a tangat..
2009. jan. 26. 10:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Én elsősorban a sport miatt választottam a tampont. Megbízhatóbbnak tartom és ha esetleg olyan ruha van rajtam, nem látszódik át, nem "csúszkál" össze-vissza, amit mondjuk nyilvános helyen, emberek között kellemetlen megigazítani. Illetve voltak tőle kiütéseim, igaz, csak nyáron. Így hamar úgy döntöttem, hogy bajt megelőzendő, váltok. Azóta, ha tudom, hogy olyan helyre megyek vagy olyan utazás vár rám, hogy nem tudom cserélni, tisztasági betéttel kombinálom.
2009. jan. 26. 11:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt használom. Lehet gusztustalan amit mondok, de nekem a betéttel az a bajom, hogy felragad a szőrszálakra és ott megtapad (tehát igenis, ülök rajta :-D), szóval azt nem szeretem, a vérzésem erőssége miatt pedig nem mindig elég a tampon. Úgyhogy én mindkettőre szavazok. De én is inkább tamponpárti vagyok. Amúgy a méhből kikerül a vér, és a hüvelyből meg mindegy, hogy kifolyik, vagy kiveszed.
2009. jan. 26. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!