Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aki csak betétet használ,...

Aki csak betétet használ, miért tartja jobb megoldásnak, mint a tampont?

Figyelt kérdés
Én mindig csak tampont használtam és nem tudom elképzelni, hogy mi a jó abban, hogy egész nap rajta ültök és tangával nem is lehet hordani.
2009. jan. 25. 22:26
1 2
 11/16 anonim válasza:
Betét az sokkal jobb mert kényelmes.Én egyszer használtam tampont és azt mondtam én többet tampont soha.Mikor akartam cserélni a tampont nem tudtam kihúzni és olyan égő volt,hogy anyám húzta ki.Azt hittem,hogy bennem marad.Az igaz,hogy a betét az elcsúszkálhat a tampon nem.Nővérem is használ tangát de mikor meg van neki rendes bugyit használ és ha elmúlt tangát használ megint.
2009. jan. 26. 12:16
 12/16 anonim válasza:
Hát nekem erről az a véleményem... h aki béna az béna. Ha valaki feltudja rendesen rakni azt a fránya tampont akkor az égvilágon semmi fajta problémája nem lesz vele... kb. meg sem érzi h ott van... Am. meg a betét...hát nem tudom most gusztustalan amit írok, deh ha a betéttel olyan pózban ülsz h esetleg a vér hátra csuroghat... akkor az elég gáz... Tampon 4ever! ;) xD
2009. jan. 26. 14:14
 13/16 anonim válasza:
Én betéttel kezdtem, de elkezdtem használni a tampont mikor középiskolába kerültem, mert ciki volt a betét ah átöltöztünk tesire. Azóta tampont is használok és betétet is. Éjszaka csak betét nappal viszont kombinálom is, mert néha nem sikerül rendesen felhelyezni, vagy félek, hogy nincs időm kicserélni. És így magabiztosabb is lehetek.
2009. jan. 26. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:

"h aki béna az béna"

De mennyire igaz ez a mondás, aki béna és nem tud bánni a betéttel, annak hátrafolyik. Nem a tampon helyett használom a betétet, hanem inkább betétet használok. Szellősebb kényelmesebb, és nekem még sosem volt balesetem vele.

2009. jan. 26. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Tamponnal úgy érezném mintha be lennék dugaszolva és nem kapnék levegőt ott lennt.:D Meg nekem még ott is fáj ha megvan, szóval nem dugdosok fel oda semmit!
2009. jan. 26. 21:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. (Csak azt furcsálom, hogy a válaszolók közül csak egy valaki "ül rajta".)
2009. jan. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!