Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit érhet reálisan az...

Mennyit érhet reálisan az 1974-es Zsigulim?

Figyelt kérdés

Szóval 40 éves jobb oldalon a 2 ajtó meg van nyomva és a csomagtartó is (ha ezeket az elemeket cserélnénk tökéletes lenne) A festése a legnagyobb gond, mert már el van öregedve, s elszenvedett "pár db" karcot ezen idő alatt... Lyuk, rohadás szó szerint 0. 130.000km van benne, semmi módosítás nincs rajta. Sajnos gyári papírjai nincsenek meg. Novemberben megy műszakira, és a lyukas kipufogódob a legnagyobb gond :)Cserélve csont nélkül megy a műszaki.

Gyűjtőket érdekelheti MAJD esetleg, HA eladom valamikor? Ugye elég korai példány.

2014. szept. 13. 17:47
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

A gyárilag szürke (már ha az gyári volt amit én láttam) sötétebb a tiédnél. Erre végülis rá lehet fogni, hogy barna, csak nagyon halvány. :)

Most néztem meg újra a képet: a küszöbről lekerült már a gyári díszcsík?

2014. szept. 14. 15:52
 22/46 A kérdező kommentje:
A csík nincs meg. Nem tudom, biztos küszöböt cseréltek vagy valami végett leszedték.
2014. szept. 14. 17:57
 23/46 anonim ***** válasza:

Amúgy kérdező! A tiédben még kézi pumpálós a szélvédőmosó és ilyen zacskószerű a tartálya? Mert olyat eddig csak képen láttam.

Az enyémben már merev falú a tartály és gyárilag raktak bele egy elektromos szivattyút.

2014. szept. 14. 18:00
 24/46 anonim ***** válasza:
Ja meg ami a jobb elején látszik, az csak kosz, vagy sérülés? A hűtőrács jobb oldala alatt is látok fura foltokat. De mondjuk ennyi idősen ez is minimálisnak tekinthető, ha valóban rozsda lenne. Ettől szétesni nem fog még jó pár évtizedig. :)
2014. szept. 14. 18:02
 25/46 A kérdező kommentje:

Ebben még "zacskós" ablakmosó van, pumpálós. És az ablaktörlő kapcsolója is nem bajuszkapcsoló hanem a világítás kapcsoló mellett van. Ez az 1 dolog ami nekem kellemetlen.

Ilyen:

[link]

2014. szept. 14. 21:57
 26/46 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy a hűtőrács alatt valami folt van. Nem tudom mitől, de csak esztétika. s több karc, leverődés is van rajta. Meg az ajtajának anno nekiment valaki az van kicsit behorpadva. A csomagtartóra meg ráb-sztak valamit azon is van egy kis horpadás. De ezeket elem cserével simán lehetne orvosolni. Majd egyszer aki OT-eztetni akarja... :) Nekem annyi pénzem nincs sajnos, sem szakmai, és típus ismeretem sem olyan széleskörű mint a több autóval is rendelkező totális fanoknak :)
2014. szept. 14. 22:00
 27/46 anonim ***** válasza:

OT-n szerintem nem kizáró ok pár apróbb esztétikai hiba. Pontlevonás jár érte, de ha csak ez van, megkapja az OT-t amennyire én tudom.

Ja, láttam már ilyen ablaktörlő kapcsolót. De akkor a jobb oladi bajuszkapcsolónak, ami a képen is ott van, mi a funkciója?

2014. szept. 15. 10:02
 28/46 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom mert ebben jobb oldalt nincs. És a karok sem ilyenek, mert nincs rajta kis piktogram, hogy mi-micsoda.
2014. szept. 15. 21:04
 29/46 anonim ***** válasza:
250000 körül kezdd el hirdetni, akkor 200000 fölött elviszik. Kivéve ha nekem adod, akkor egy menthetetlen roncs 20000-nél többet nem ér. ;)
2014. szept. 15. 21:22
 30/46 anonim ***** válasza:

"OT-n szerintem nem kizáró ok pár apróbb esztétikai hiba. Pontlevonás jár érte, de ha csak ez van, megkapja az OT-t amennyire én tudom."

A magyar OT érdekesen működik: több pontot lehet kapni egy felújítottra, mind egy apró esztétikai hibás, de megőrzött állapotú járgányra.

Magyarul csak a csilli-villit nézik. :)

Az nem számít, hogy egy-egy amerikai kocsi le van ültetve, esetleg típusidegen futóműalkatrészeken nyugszik - de egy szerencsétlen Pannonián a pöttyös, de oké gyári krómban elakadnak. Bár helye válogatja, Pannoniából is láttam már minősítettet hőálló ezüsttel lefújva itt-ott...

2014. szept. 16. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!