Mennyit érhet reálisan az 1974-es Zsigulim?
Szóval 40 éves jobb oldalon a 2 ajtó meg van nyomva és a csomagtartó is (ha ezeket az elemeket cserélnénk tökéletes lenne) A festése a legnagyobb gond, mert már el van öregedve, s elszenvedett "pár db" karcot ezen idő alatt... Lyuk, rohadás szó szerint 0. 130.000km van benne, semmi módosítás nincs rajta. Sajnos gyári papírjai nincsenek meg. Novemberben megy műszakira, és a lyukas kipufogódob a legnagyobb gond :)Cserélve csont nélkül megy a műszaki.
Gyűjtőket érdekelheti MAJD esetleg, HA eladom valamikor? Ugye elég korai példány.
A gyárilag szürke (már ha az gyári volt amit én láttam) sötétebb a tiédnél. Erre végülis rá lehet fogni, hogy barna, csak nagyon halvány. :)
Most néztem meg újra a képet: a küszöbről lekerült már a gyári díszcsík?
Amúgy kérdező! A tiédben még kézi pumpálós a szélvédőmosó és ilyen zacskószerű a tartálya? Mert olyat eddig csak képen láttam.
Az enyémben már merev falú a tartály és gyárilag raktak bele egy elektromos szivattyút.
Ebben még "zacskós" ablakmosó van, pumpálós. És az ablaktörlő kapcsolója is nem bajuszkapcsoló hanem a világítás kapcsoló mellett van. Ez az 1 dolog ami nekem kellemetlen.
Ilyen:
OT-n szerintem nem kizáró ok pár apróbb esztétikai hiba. Pontlevonás jár érte, de ha csak ez van, megkapja az OT-t amennyire én tudom.
Ja, láttam már ilyen ablaktörlő kapcsolót. De akkor a jobb oladi bajuszkapcsolónak, ami a képen is ott van, mi a funkciója?
"OT-n szerintem nem kizáró ok pár apróbb esztétikai hiba. Pontlevonás jár érte, de ha csak ez van, megkapja az OT-t amennyire én tudom."
A magyar OT érdekesen működik: több pontot lehet kapni egy felújítottra, mind egy apró esztétikai hibás, de megőrzött állapotú járgányra.
Magyarul csak a csilli-villit nézik. :)
Az nem számít, hogy egy-egy amerikai kocsi le van ültetve, esetleg típusidegen futóműalkatrészeken nyugszik - de egy szerencsétlen Pannonián a pöttyös, de oké gyári krómban elakadnak. Bár helye válogatja, Pannoniából is láttam már minősítettet hőálló ezüsttel lefújva itt-ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!