Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit érhet reálisan az...

Mennyit érhet reálisan az 1974-es Zsigulim?

Figyelt kérdés

Szóval 40 éves jobb oldalon a 2 ajtó meg van nyomva és a csomagtartó is (ha ezeket az elemeket cserélnénk tökéletes lenne) A festése a legnagyobb gond, mert már el van öregedve, s elszenvedett "pár db" karcot ezen idő alatt... Lyuk, rohadás szó szerint 0. 130.000km van benne, semmi módosítás nincs rajta. Sajnos gyári papírjai nincsenek meg. Novemberben megy műszakira, és a lyukas kipufogódob a legnagyobb gond :)Cserélve csont nélkül megy a műszaki.

Gyűjtőket érdekelheti MAJD esetleg, HA eladom valamikor? Ugye elég korai példány.

2014. szept. 13. 17:47
1 2 3 4 5
 11/46 Napkiraly ***** válasza:
Nézem a képet,elég szép. Nem vagyok Lada rajongó, azt mondom annyit ér, amennyit adnak érte. Én elkezdeném 400ért hirdetni, aztán mindig csökkenteném. Néha vedd le,mert megjegyzik hogy régen hirdeted, biztos nagy baja van. Reálisan többet ér, mint az átlag hulladék, de ne felejtsd el, hogy ez nem ritkaság. Mondjuk 200 alatt ha tényleg jó,nem adnám
2014. szept. 13. 21:19
 12/46 anonim ***** válasza:

Én a popómat csapkodnál a földhöz örömömben ha ennyiért megvennék.

De legyen neked igazad!

Csak érdekességképp, ez a miénk:

[link]

[link]

2014. szept. 13. 22:32
 13/46 A kérdező kommentje:
milyen volt az eredeti színe?
2014. szept. 14. 00:44
 14/46 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen.
2014. szept. 14. 07:53
 15/46 anonim ***** válasza:
Az első képen kicsit látszik az ajtó belső festése, az is ugyan ilyen.
2014. szept. 14. 07:55
 16/46 anonim ***** válasza:
A "szürke" papír alapú forgalmiban kézírással úgy van megjelölve, hogy "banánzöld". Hát, attól szerintem is messze van, de ha Togliattiban annak látták... :)
2014. szept. 14. 07:57
 17/46 anonim ***** válasza:

Nem toljattiban látták úgy hanem itthon a kpm-es elvtársak.

Egyébként most nem szabad ezeket a már nem teljesen eredeti, de még jó kondiban lévő Zsigulikat/Ladákat eladni. Az értékük megy felfelé az idővel. A gyűjtők/restaurátorok egyre többet adnak majd értük, ahogy fogy az állomány. Sok Lada még a mai napig is "szolgál" így még nem akkora kuriózum hogy extra pénzeket érne, de majd eljön az az idő is, nem is olyan soká. Aki 74-től kezdve garázs mélyén tartogatta, az ne (most) akarja már az utcára lökni az autót.

2014. szept. 14. 08:18
 18/46 anonim ***** válasza:
#9 - ugye tudod, hogy arra csak egy megoldás van? Az ha nem adod ki a kezeid közül.
2014. szept. 14. 10:41
 19/46 anonim ***** válasza:

"Nem toljattiban látták úgy hanem itthon a kpm-es elvtársak."

Na jó, de csak volt valami gyári adatlap, ami alapján kitöltötték a papírokat a Csepeli Merkúr telepen, nem?

Vagy ez úgy ment hogy lepakolták a kocsit minden papír nélkül, és az elvtárs megnézte és hasra ütés szerűen beírt mindent, színt, tömeget, teljesítményt?

Amúgy erről jut eszembe, a csomagtartó fedél belsején van egy megsárgult papír, kátránnyal a lemezhez ragasztva. Valami cirill betűs orosz szöveg van rajta. Az mi lehet? Nem valami adatlap szerűség?

2014. szept. 14. 11:53
 20/46 A kérdező kommentje:
Nekem a forgalmiban BARNA van... Ezek után nem mondok semmit. :D
2014. szept. 14. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!