Hogyan tudok legjobban gyorsulni?
Sziasztok! Benzines autóm van 6750-nél szabályoz le a motor... Ha egyesben leszabályzásig kipörgetem a motort és gyorsan rakom a kettest majd hirtelen ráengedem a kuplungot és padlózom akkor nyikkannak a gumik... Az lenne a kérdésem, h ilyenkor elpörög a kerék vagy csak leblokkol egy pillanatra? Hogyan váltsak, h a legjobbat hozzam ki a kocsimból? Egyest váltsam el hamarabb vagy mehet tiltásig?
Válaszokat előre is köszönöm.
Elpörög a kerék!
Miért bántod szegény autót?
Milyen autó?
Nevárd meg,míg leszabályoz,mert időt vesztesz vele.
Autónként eltérő,hogy mely fordulaton adja le a legnagyobb nyomatékot.Na ezután illik váltani.
Egyébként a rutinos boyracerek nem trepnigázzal rajtolnak,csak miután elkapta a kuplunggal..
Érdemes 4-4500-on tartani és onnan rajtolni, érzéssel kell.
Én már tudok úgy rajtolni vizes úton is hogy ne pörögjenek ki a kerekek egyesbe
Köszönöm szépen a válaszokat.
Csak azt nem tudom miért van az, h ha egyesben leszabályzásig kipörgetem a motort és gyorsan rakom a kettest majd hirtelen ráengedem a kuplungot és padlózom akkor nyikkannak a gumik? Egyik ismerősöm azt mondta, h blokkol a kerék, de én úgy érzem mintha kipörögne..
ha 1-esben felpörgeted és rádobod a kuplungot, akkor blokkolni fog vagy elpörögni? na, kettesben is ugyanezt csinálja...
tiltásig meg nyilván nem kell forgatni mivel amíg tilt nem gyorsul semmit, de már bő 500-al tiltás előtt amúgy is veszít a teljesítményéből, mert túlpörög a csúcsteljesítményén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!