Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy Nissan...

Motyesz kérdése:

Szeretnék venni egy Nissan Skyline r-34-et! és a kérdésem pedig az hogy mire kéne a legjobban oda figyeljek?

Figyelt kérdés
tudom nem mai darab de hogy még is meg éri manapság ilyen autót venni??

2014. aug. 18. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Kasztnira mindenképpen nem volt törve, nem-e rohad, továbbá indításnál milyen a füst, vagy hogy van-e, halltszik- e bármilyen csörömpölés zuhogás csattogás a motorból, mrog a váltója vagy nem, a futómű mennyi szól, na meg a folyadék folyásokr hűtő benzin olaj, meg a nivó mennyire fekete mennyire van felégve az olaj
2014. aug. 18. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy megéri-e? tudod te, milyen kocsiról kérdeztél? :)

Bitang jó gép, a mai napig az egyik legjobb. Azt ugye tudod, hogy ebből csak jobb kormányos van gyárilag, és ami nem az, azt úgy építették át?

2014. aug. 18. 18:58
 3/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy az egyik legjobb gépröl beszélünk ezért is szeretnék eggyet!! itt vagyok kint németben és egy pár évet le huztam a meloból és most tellik rá és nem akarom át épitettni mert a skyline-n így a legjobb szerintem a jobb kormányos csak nem tudom hogy lehetne itt németben használni? de legalább ti egyböl segitettetek nem hogy "neked nem tellik rá meg stb." :D
2014. aug. 18. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:

En nem hallottam arrol, hogy barmely orszagban tiltanak a jobbkormanyos autokat (ahol egyebkent balkormanyossal vezetenek).

Legalabbis az USAban tutti nem, mert a haver tipikus londoni taxival kozlekedik mar evek ota es kapott ra rendszamot, forgalmit, stb. es a kutya nem szolt neki, hogy alakittassa at balkormanyossa.

Fontos a katszni, ahogy fentebb irtak. Lehetoleg napkozben menj megnezni es vigyel magaddal valakit es mindenfele szogbol nezzetek at, hogy nem-e volt torve. Benezni motorterbe, sarvedo ala stb. Nem 1 nem 2 autoval talalkoztam, amit roppant szep modon atfestettek de egy-ket helyen elqrtak es eszrevettuk, hogy az elem biza nem ugy passzol a tobbihez es kiderult torott volt a vas :(

Szerelot, aki a fobb dolgokat atnezi rajta. Nezz ala elemlampaval. Hajtsd meg egy kicsit, majd parkold le olyan helyre, ahol konnyen eszreveheto ha vmi csopog belole.

2014. szept. 3. 02:16
 5/5 anonim ***** válasza:
meg éri manapság ilyen autót venni?? - haha, ilyet nem azert veszel, mert megeri, hanem mert elvezed ;)
2014. szept. 3. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!