Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen tuningolható autó jó...

Kisvuk29 kérdése:

Milyen tuningolható autó jó első autónak kis pénzből?

Figyelt kérdés

Hamarosan le szeretném tenni a jogsit és gondolkozok hogy milyen autót lehetne venni ami kicsit felpiszkálható

Nem nagy tuning csak picit belenyúlni

Amin jelenleg gondolkozom az vagy egy Suzuki Swift (GTi) vagy esetleg Lada (ikerlámpás vagy kocka)

Nem akarok 200al szálguldozni csak menjen autópályán is ahogy illik és olcsó legyen :D

2014. szept. 10. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
kettegolf, kivik?
2014. szept. 10. 22:33
 12/19 A kérdező kommentje:

Akkor majd meglátom

Amúgy nincs teljes rutin hiányom

Csak eddig törvényesen nem közlekedhettem :D

De sok mindent vezettem már

Terepjáró,traktor,motor,swift meg csuda tudja :D

De szeretnék már végre törvényes lenni :)

2014. szept. 10. 23:51
 13/19 anonim ***** válasza:

A GTI-vé alakítás költséges játék, így nem éri meg.

[link]

2014. szept. 11. 06:43
 14/19 anonim ***** válasza:
13. válaszoló :) Az 1.3-as GTI az már egy GTI azt nem tudod GTI-vé alakítani mert így jött ki a gyárból :D 101 lóerő és csak 800 kiló ez már alapból jól megy. Az megint más hogy még ezt is lehet tuningolni de nem GTI-vé.
2014. szept. 11. 11:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Úgy értem, a 8 szelepest átalakítani GTI-vé. ;)
2014. szept. 11. 12:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha Ladát tuningolsz, az nem lesz VFTS ... Igazából az elsőnek írom.

Lehet az egy szimpla motor tuning, stb. ez még messze nem VFTS.

2014. szept. 11. 18:21
 17/19 anonim ***** válasza:
nekem az első autóm egy 1969-es Fiat 125-S volt (1608ccm, 104 Le, DOHC, 5 sebességes váltó). 28 évesen került hozzám, egy idős bácsitól vettem, aki nagyon ügyelt rá, ő volt az első gazdája. A tuning annyiból állt, hogy kapott 4 könnyűfém felnit, és egy teljes fényezést. A kocsi 45 éves, és a mai napig beleszalad a 180 km/h-ba pillanatok alatt, a Ladákat messze lelövi :)
2014. szept. 11. 20:21
 18/19 A kérdező kommentje:

Esküszöm jól néz ki a Fiat

Nem a legújabb autó de nagyon szép :D

Igazából megbízhatóság szempontjából a japán vagy esetleg német amiben bízom de ki tudja :D

2014. szept. 11. 23:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Tudnak/tudtak az olaszok autót építeni. A Fiat 125S-el júliusban voltunk Riminibe, az 1208 km-es utat 13 óra alatt tettük meg, útközben persze Szlovéniában és Olaszországban is megcsodálták a kocsit. Volt olyan rész ahol 150-160 km/h-val döngettünk az autópályán és minden megerőltetés nélkül bírta, nem kellet félni hogy ledudálják az útról mint ahogy a sok régi autóval teszik.
2014. szept. 12. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!