Első autó 3-3,5 millióig?
17 éves vagyok.
Eddig apám levetett kocsiján, egy futár-előéletű 2005-ös Swifttel gyakoroltam.
Amiket néztem:
Max. 7 éves nagy, kényelmes, biztonságos autók.
Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCi
BMW 530d Touring/Sedan
BMW 330d Touring
Skoda Octavia vagy Superb kombi, 1.6 CRTDI
Ezek közül melyik legyen?
Nekem leginkább az 5-öshöz és a Mondeohoz húz a szívem.
De 3-asból találni nagyon szép darabokat, és Mondeok is elég jónak tűnnek.
Fenntartással nincs gond. Sulibajárás, közlekedés, hetente autópálya. Annyi a gond, hogy azt mondják hogy dízelt nem szabad kis távra használni. Én meg napi 10-20 km-t mennék vele suli oda-vissza távon. Azon kívül max. belváros. Hosszabb utakra max. hétvégén menne.
Még az Insignia Tourer jöhet számításba.
3 millából?
Szerintem picit el vagy tájolódva..
Ezek tetszenek!
Ha neked egy 5-ös BMW, vagy egy Mondeo játékszer, akkor hol kezdődik az "autó"?
Na.. Szóval apuci belenyúl a zsebébe, a 17 éves kisfia kedvéért, és kb 0 tapasztalattal megvesz neki egy olyan autót, amiről más, felnőtt emberek csak álmodoznak egész életük során?! Szép :)
Biztos nagyon sokat letettél otthon az asztalra. (azon kívül, hogy iskolába jársz, és otthon döglesz, munkatapasztalat semmi..)
Nézz magadba öregem... Jó lesz neked egy VW Golf 4-es, amiből amúgy is találsz ez az összeg 1/3-áért egy nagyon jót.
Végül egy 530-as E60 lett.
Több mint egy hónapja megvan, és még mindig egyben van, egy karc nem keletkezett rajta. Valamint a város rendje se fordult fel miattam, ugyanis nem hülyegyerek módjára vezetek.
Köszönöm az irigyeknek/rosszakaróknak a választ, de ezért kár volt koptatni a billentyűket. Nem otthon tespedek, mert valamiből illik tankolni meg fenntartani, puszira meg nem tudok tankolni, szóval meló van a suli mellett..
A normális válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!