Milyen autókat ajánlatok Max 2 millióig? Főleg felső kategóriás! Vagy közép mint az 5-bmw
Nem tudtam, hogy az 5-ös BMW középkategóriás. :D
2 gurigából már elég fiatal Mondeot lehet venni.
amikor nem a szerelőnél van.
mazda 6, passat
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__530..
irhatnál támpontot, hogy most sedan vagy suv kell
"amikor nem a szerelőnél van. "
JÓ állapotot írtam. nekem is van, tudom...
Itt vannak megbízhatóság szerint a középkategóriás autók, ez alapján lehet választani:
A számozások minden autómárkánál más kategóriákat jelentenek!
Az 5-ös Bmw felső-középkategóriás. Középkategóriás a 3-as Bmw.
A Mazdánál a 3-as már csak alsó-középkategória, míg a 6-os Mazda a középkategória.
A Citroennél a c3 alsó kategória, a c4 alsó-közép, a c5 középkategória.
Ha a felső-középkategória érdekel:
"vagy egy jó állapotú E39-est, ami kicsit több élményt nyújt mint egy Mondeo."
Akad pár fain E39 a használtautón. Amikre csorogna a nyálam, azok 2,2-2,8 milla között vannak.
Ugyanennyiért már kapni 4-7 évvel fiatalabb benzines Mondeot. Biztos, hogy ez soha nem lesz olyan, mint egy individual 5er, de nem is 11-12 éves. Sokaknak meg ez számít.
Mondeon én is gondolkoztam.de csak benzinesen
az 5 BMW-nél én is tartok, hogy öregek.
Vagy még ML merci. Arról mit tudtuk?
Azért a Mondeok sem olyan olcsók:
2009-es évjáratú, 5 évesek kezdődnek 2 milliónál, és végződnek 3.5-nél, tehát kábé 2.7 millióért a középmezőnyből talán kapni ezekből elfogadható állapotút.
2007-es évjáratú 7 évesek alja 1 millió (korábbi típus) a teteje 3 millió (az újabb típus), azaz 2 millió körül kapható vállalható állapot.
Tehát Mondeoból 7 éveset kapsz ennyiért, vagyis 2 millióért (nem kell belekötni, lehet kapni fiatalabbat is olcsóbban, ami széthajtott, már volt sérült, rozsdafoltos, területi képviselős).
De ez is jobb választás lehet, mint egy dupla ennyi idős 14 éves autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!