Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb autó használt...

Melyik a legjobb autó használtan 1,7 millióig?

Figyelt kérdés

-max.8 L városban

-4-5 ajtó

-jobb anyagok a beltérbe

német,japán,svéd érdekel.(japánból kivéve Suzuki,németből kivéve Ford)-Ezért nem kell kötöszködni itt a Suzuki,Ford mániásoknak!!

2013. jún. 6. 16:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Kivéve Suzuki, Ford... Hm.. Oké.

Miután a Suzukit kilőtted, gondolom csak diesel jöhet szóba. A diesel viszont a várost nagyon nem szereti. De te tudod.

Esetlegesen Chevrolet Spark 0.8 (50Le) -> 8 liter ÁTLAGfogyasztás. Bár koreai, semmi gond nicns vele. Viszont fapados. Ennél nemigen láttam kevesebbet zabáló autót, a régi Swifteket kivéve.

Mondj le az igényeidből, elég sokat, vagy vegyél dieselt és sírj, ha elromlik a folytonos városi közlekedés miatt!

2013. jún. 6. 16:28
 2/23 A kérdező kommentje:
Ennyi pénzből nem ilyen kis fing autót akarok venni.Ilyen C Merci méretűre gondoltam.
2013. jún. 6. 16:30
 3/23 A kérdező kommentje:
Lehet több is a városi fogyasztás.
2013. jún. 6. 16:31
 4/23 anonim ***** válasza:

Akkor végy egy CLK Mercit. 3 éve van ilyenem, 10-11 litert eszik városban, nagyon jól megy és semmi baja soha.

Fordot miért zárod ki? A Mondeo például egy nagyon klassz autó.

A suzuki, meg társai, ilyen Spark tényleg szarok, azt én se vennék soha.

Nézelődj még SAAB-okat. Olcsón kapsz nagyon-nagyon jó autót, jó minőségűek és gyönyörűek

Volvo-ból S40-est, S60-ast ajánlatos, azoknak is lent van az ára eléggé.

Honda Accord, Toyota Avensis-ből kapsz egész fiatalkát ennyi pénzért és azok is nagyon szépek.

Esetleg egy VW Passat, népszerű modell, mindenütt van alkatrész, megbízható, jól megy.

2013. jún. 6. 16:37
 5/23 anonim ***** válasza:

Itt mindenki a kedvenc kocsiját fogja mondani. Én pl egy Alfa Romeo 156 1.9JTD-vel vagy egy Mitsubishi Galant 2.0TD-vel járnék szívem szerint, ha megtehetném.

Neked egy dízel fog kelleni, ha 8l körül akarsz járni városban.

Mivle német, svéd és japán közül lehet ajánlani, én ezeket mondanám: Vw Passat V 1.9 PD TDI, Opel Vcetra C 1.9 CD TDI, BMW 320D, Volvo 1.9D, Toyota Avensis 2.0D, Mazda 6 2.0CD, Honda Accord (itt nem tudom, milyen dízel motor van bennük).

2013. jún. 6. 16:46
 6/23 A kérdező kommentje:
Ford az autószerelők rémálma.Elfelejtettem írni Injektoros nem kell.Esetleg olyan ami nem olyan,hogy tönkremegy a motor aztán az egész autónak annyi.
2013. jún. 6. 16:53
 7/23 anonim ***** válasza:

# 1

Írd már le nekem hogy a városi közlekedés miatt miért is szarik be a diesel?

2013. jún. 6. 17:27
 8/23 anonim ***** válasza:

"Elfelejtettem írni Injektoros nem kell"

Hát akkor milyen kell, lada?trabi?waresz?

De viccet félre téve először el kellene döntened hogy BENZIN, vagy DÍZEL

Amit idéző jelbe tettem mondatot gondolom itt arra gondoltál hogy dízel esetén nem nagynyomású dízel kellene hanem a hagyományos adagolós dízel.

2013. jún. 6. 17:56
 9/23 A kérdező kommentje:
Ja,nem akarok TDI-t CDI-t stb.....
2013. jún. 6. 18:00
 10/23 anonim ***** válasza:
Amelyik szerelőnek rémálma egy Ford,ahhoz ne nagyon vigyél más márkájú autót sem...Szerelhetetlen autó nincs,csak gyenge szerelő...
2013. jún. 6. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!