Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb autó használt...

Melyik a legjobb autó használtan 1,7 millióig?

Figyelt kérdés

-max.8 L városban

-4-5 ajtó

-jobb anyagok a beltérbe

német,japán,svéd érdekel.(japánból kivéve Suzuki,németből kivéve Ford)-Ezért nem kell kötöszködni itt a Suzuki,Ford mániásoknak!!

2013. jún. 6. 16:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kezdesz összekavarni

Most dízel nem kell, vagy nagynyomású dízel nem kell?

Mert írtad hogy tdi vagy cdi nem kell

A TDI hagyományos dízel pont

A CDI pedig cammos-railos

2013. jún. 6. 18:27
 12/23 A kérdező kommentje:
Én úgy tom a kettő ugyanaz csak ez egyik Mercedes (CDI) a másik VW csoport (TDI).
2013. jún. 6. 19:06
 13/23 anonim ***** válasza:

1,7 millióból szívódízelt nem hiszem, hogy kapna. Meg saját magát miért is büntetné egy lomha autóval ennyi pénzért? A turbó dolga viszont a teljesítmény feltornászása, ha esetleg nem tudnád... ;) A turbó pedig akkor is tölt, miután az autót állóra fékezted. Magyarul fölösleges munkát végez, ami hátrányos is. Meg ugyebár a turbó nem is arra van kitalálva, hogy megállj vele minden 100-150 méteren, mert piros a lámpa. Nem egy olyan városi turbódízelt láttam, aminem nemtom' hány tízezer forintos kára volt, mert megadta magát a turbó.

Ha pedig nem annyira számít a fogyasztás, tehát bevállalsz benzinest, akkor Honda CRX (újabb), Honda Accord, Civic. Ezek elég jók, pörgetni is lehet, mennek is rendesen.

2013. jún. 6. 19:30
 14/23 anonim ***** válasza:

Ha ennyire számít a fogyasztás és nem kell TD vagy cdi stb autó, meg a benzinesekben az injektor,akkor vegyél egy öreg sívó dízelt vagy a sima TD jelölésűt max 600.000 és a fennmaradó összegből ujjítasd fel kívül belül,ha már ennyire nem kell modern motorral rendelkező autó.

itt egy pár

Audi 100

[link]

[link]

[link]

Audi 80

[link]

[link]

[link]

Toyota carina

[link]

[link]

[link]

mazda 626

[link]

[link]

[link]

[link]

A maradék összegből felujjitatod őket és sokáig lesz egy nagyon jó állapotú autód mást nem tudok mivel a modern motorok nem jönnek be neked.

2013. jún. 7. 16:52
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja bocs az előző kommentem elején ahol írtam "hogy nem kell TD" oda TDI akartam írni az I lemaradt bocsesz.
2013. jún. 7. 16:54
 16/23 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy a kora csak az injektoros motorok köztudottan szarok.
2013. jún. 7. 16:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát fiatal kocsit nehéz lesz találni olyat, ami nem injektoros.
2013. jún. 7. 17:03
 18/23 A kérdező kommentje:
Most vegyek injektorosat? Pedig szar.
2013. jún. 7. 18:22
 19/23 anonim válasza:

"Nekem mindegy a kora csak az injektoros motorok köztudottan szarok."

Ne mondjunk már ilyen badarságokat :)

Soha életemben nem fogok visszavágyni a karburátorszinkronizációs állítgatós dolgokra :). Motorból is kizárólag injektorost veszek mert azokkal még sosem volt bajom.

C merci méretű autóból max 8l fogyasztással ilyen olcsón csak dízelt fogsz kapni, az meg öreg lesz tele rizikóval...

Én benzinest vennék azt gázt bele, ha nem rövidtávokon használod, mondjuk egy volvo s40 vagy ilyesmi ha már svéd.

2013. jún. 8. 18:12
 20/23 A kérdező kommentje:
De ha az injektor beszarik a motor kukába való.
2013. jún. 8. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!