Autó első lámpára mivel ragaszthatjuk fel úgy a szemöldököt, hogy műszaki vizsgánál könnyen le lehessen venni és ne legyen ronda a helye ugyanakkor nem esik le magától?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 18:05
1/6 anonim válasza:
2 oldalas ragasztóval, levételkor meg lekaparod ami ottmaradt...
2/6 anonim válasza:
Inkább szempillára gondoltál, nem?
Olyat lehetne kérni, hogy semmivel? Nagyon alpári dolog, és nem vicces,
mindamellett k.vára felesleges is.
3/6 A kérdező kommentje:
2014. aug. 29. 18:35
4/6 anonim válasza:
Én ha már ilyen "tuningra" adnám a fejem akkor igényesen csinálnám. Hozzáhegeszteném a szemöldököt a motorháztetőhöz, úgy, hogy az passzoljon a vonalvezetéséhez.
De ez én vagyok.
5/6 anonim válasza:
"Ez a szemöldök"
Oké, ez egy fokkal kevésbé gáz.
Én is a kétoldalú ragasztót javaslom, amit szőnyegrögzítésre is szoktak használni. A maradékát leszedheted később sebbenzinnel vagy alkohollal, mindkettőt megkapod a gyógyszertárban.
"Van külömbség."
Nem, az nincsen, de külöNbség, az van.
6/6 anonim válasza:
miért akarod leszed műszakira? nem tiltott szóval maradhat/maradjon is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!