Milyen legyen az első autó?
Figyelt kérdés
Hali.
18 éves vagyok és lassan szeretnék egy jogosítványt és egy autót is hozzá.
Milyen autót ajánlotok első autónak? Nagyon tetszenek a VW Golf, IV-V kiadásai főleg.
A fogyasztása jó lenne ha minél kisebb lenne, ezért gondolkodtam dízel motorosban, de ha elromlik benne valami semmit nem spóroltam. :/
2014. aug. 24. 17:21
1/7 anonim válasza:
Én is most akarok első autót venni majd a jogsi után, és én egy opel astra f et néztem ki szerintem első autónak jó lesz :)
2/7 anonim válasza:
Nekem első autó honda civic lesz (5-6 gen) ebben az árkategóriában a legjobb, legszebb ;)
3/7 A kérdező kommentje:
az opel astra az tetszős :D a civic-el az a bajom, hogy kicsi, és alig lehet kilátni a hátsó ablakon.. :/
2014. aug. 24. 20:28
4/7 anonim válasza:
Nekem idén év vége felé vagy következő évben lesz meg az első autóm ha minden jól alakul.
Puto II-t néztem mert szép a formája, olcsó és keveset is fogyaszt. A második variáció egy Thalia mert szintén olcsó, nem eszik sokat és az alapváltozat is viszonylag jól felszerelt, jobban mint egy suzuki és kb egy árban vannak.
5/7 anonim válasza:
F astra sem rosz de abból csak is a csapotthátú néz ki jól :D főleg a gsi-k
6/7 anonim válasza:
gulfi meg kivik.... összejöttek a boyracerek?
7/7 anonim válasza:
Spricc már megint itt vagy? Miért kell fikázni a civicet? Szerintem te is tudod hogy messze a legjobb kocsik ;) és mibajod a boyracerekkel? :D szerintem mindig jobb egy hangos sufnituning mint egy kipufogó nélküli simson vagy robogo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!