Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen legyen az első autó?

Milyen legyen az első autó?

Figyelt kérdés

Hali.

18 éves vagyok és lassan szeretnék egy jogosítványt és egy autót is hozzá.

Milyen autót ajánlotok első autónak? Nagyon tetszenek a VW Golf, IV-V kiadásai főleg.

A fogyasztása jó lenne ha minél kisebb lenne, ezért gondolkodtam dízel motorosban, de ha elromlik benne valami semmit nem spóroltam. :/

2014. aug. 24. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is most akarok első autót venni majd a jogsi után, és én egy opel astra f et néztem ki szerintem első autónak jó lesz :)
2014. aug. 24. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem első autó honda civic lesz (5-6 gen) ebben az árkategóriában a legjobb, legszebb ;)
2014. aug. 24. 17:34
 3/7 A kérdező kommentje:
az opel astra az tetszős :D a civic-el az a bajom, hogy kicsi, és alig lehet kilátni a hátsó ablakon.. :/
2014. aug. 24. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem idén év vége felé vagy következő évben lesz meg az első autóm ha minden jól alakul.

Puto II-t néztem mert szép a formája, olcsó és keveset is fogyaszt. A második variáció egy Thalia mert szintén olcsó, nem eszik sokat és az alapváltozat is viszonylag jól felszerelt, jobban mint egy suzuki és kb egy árban vannak.

2014. aug. 24. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
F astra sem rosz de abból csak is a csapotthátú néz ki jól :D főleg a gsi-k
2014. aug. 25. 00:18
 6/7 anonim ***** válasza:
gulfi meg kivik.... összejöttek a boyracerek?
2014. aug. 25. 00:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Spricc már megint itt vagy? Miért kell fikázni a civicet? Szerintem te is tudod hogy messze a legjobb kocsik ;) és mibajod a boyracerekkel? :D szerintem mindig jobb egy hangos sufnituning mint egy kipufogó nélküli simson vagy robogo
2014. aug. 25. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!