Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Www. Hasznaltauto.hu/auto/skod...

Www. Hasznaltauto.hu/auto/skoda/octavia/skoda_octavia_1.6_eleganc e_extras-8180970 Első autónak?

Figyelt kérdés
Szerintem az egyedüli baj, hogy sokat futott. Nektek mi a véleményetek erről, és alapból az 1.6-os Octaviákról?

2014. aug. 23. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Elég jó állapotúnak tűnik, a km nem sok szerintem. Sok műszaki nincs rajta, novemberben lejár. Nekem gyanús, miért az van beírva, hogy óceánkék, amikor szürke? És kicsit drágának találom, ennyiért van jobb is.
2014. aug. 23. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:

11 éves autó, nem fiatal... de ennyit talán megérhet. A felszereltsége az átlagosnál kicsit jobb, ez jó pont. A gyári fejegységet én jobban preferálnám. Ha az nem felel meg nekem, majd kicserélem olyanra ami nekem tetszik. De ez csak egy zárójeles szubjektív megjegyzés volt a részemről.

A nem gyári felni nekem szintén ugyan ilyen..., nem épp pozitívum. De ez legyen az autó legnagyobb baja!

LED fényszóró szerintem nincs benne...

A km szerintem se sok. Legalább őszinte és valósnak tűnik, valószínűleg nem tekergették.

A műszakin én nem problémáznék. Vétel előtt úgyis átnézeted. Ha komoly műszaki hiányosságai nincsenek, akkor ez plusz 20.000Ft. Ami elhanyagolható az autó vételárához + átíráshoz + tele tankoláshoz képest.

2014. aug. 23. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!