Pár nap és forgalmi vizsgázom, de alig tudok váltani. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva vizsgám van és az a helyzet, hogy a kocsiban amivel tanulok a hátramenet bal fent van. Ugye le kell nyomni és balra fentre berakni mintha 1-esbe raknád. Viszont a váltó olyan rossz már, hogy hiába nyomom le van mikor nem mozdul semerre. Másik eset, hogy balra el is megy de felfele már nem. Mit tudtok ez ellen tanácsolni? Oktatóm azt mondta tudja, hogy nem a legjobban veszi a hátramenetet de azért meglehet oldani. Esetleg ha ilyen történik forgalmin, hogy 1-2x lenyomom és nem tudom berakni azért már meg is buktatnak? Köszi a válaszokat!2014. aug. 30. 13:14
1/6 anonim válasza:
Hát, én forgalmin az első lámpánál lefulladtam. Nem lett belőle gond, mert utána minden olajozottan ment tovább. Amennyiben nem a te hibád, hogy a váltót nem lehet rendesen használni, akkor azt jelezni kell a vizsgabiztosnak is, sőt inkább az oktatód is mondja meg neki, kérd meg rá. Ha ezt figyelembe veszi, akkor nem lesz gond. Ha nem érdekli, akkor lehet gond belőle.
2/6 anonim válasza:
Ha nem sikerül elsőre mondod az oktatódnak rakd be te sebességbe ezt a szutyok verdát..
3/6 anonim válasza:
Első válaszoló! A vizsga után kaptam értékelőlapot, a lefulladás csak egy hibapontot ér a kilenc szerezhetőből, úgyhogy az önmagában valóban nem bukási ok.
Én egy zsír új autón vizsgáztam, annak a pedáljai frissen lettek berakva, és folyamatosan magától gázt adott az autó. Az oktató jelezte is az oktatónak, ő megértő is volt teljesen, miért pörög többet a motor. Elindulásnál viszont sokat segített :)
Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Na, örülök akkor, hogy annyira nem szőrös szívüek. Hát, hiába, nem a te hibád, akkor mit lehet csinálni ...
5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült a vizsga! :)
2014. szept. 2. 17:59
6/6 anonim válasza:
Gratulálok, üdv a zöldfülűek klubjában :D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!