Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én hétfőn vizsgázom forgalmibó...

Én hétfőn vizsgázom forgalmiból,48 óránál tartok, de egyáltalán nem érzem bénának magam hogy ennyi plusz órát vettem, hanem az oktatóm mondta, mivel 30vizsgaútvonal van ami nagyon kemény. Mire figyeljek forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 11:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Az uccsó2próbavizsgám rossz lett, de volt már 2 hibavonalas vizsgám is. Forgalmi vizsgám ettől még sikerülhet? 26/L
2011. júl. 2. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy sikerülhet, gyakorlásnál vagyis próbavizsgán ha az oktatód szigorúan vette akkor sikerülnie kell majd, ne félj a vizsgától menni fog, nagyon figyelj, ne parázz, légy rugalmasabb, ne görcsölj a kormánynál, ha ezeket be tartod és az összes létező szabályt és nem csinálsz hülyeséget akkor sikerülhet. Azért a 48 órának elégnek kellett lennie, én 23 után vizsgáztam és simán át mentem, aztán kis forgalmú utakon gyakoroltam a vezetést a friss jogsimmal azóta már nagyobb útra is elmerek indulni. Sok sikert a vizsgához sikerülni fog!!!:)
2011. júl. 2. 11:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze, kivéve ha nagymamámnak kereke lett volna, mert akkor gurulna. De komolyan, milyen választ vártál?
2011. júl. 2. 11:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Én csak arra voltam kiváncsi hogy akinek már van jogsija, és tapasztalata, az mit élt át a forgalmi vizsgán, mire lehet számítani? meg azt érzem hogy lehet előbb elkelett volna mennem vizsgázni mert már ment jobban is mint uccsó 2 órámon...
2011. júl. 2. 11:55
 5/10 tetro ***** válasza:
én a forgalmi vizsga előtt levezettem összesen kemény három órát. az első vizsgán megbuktam, mert egy órányi vezetés után mikor leparkoltam, a vizsgáztató szerint nem volt az autó teljesen 90fokban a járdaszegéllyel :D második alkalomra levezettem még egy órát. kilépett elém egy gyerek a zebrán, satufékkel álltam meg, egy métert becsúszva a zebrára is. átmentem simán, másik vizsgabiztos volt, akinek már a vizsga előtt adtam egy üveg whiskeyt :D
2011. júl. 2. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Ügyes vagy, lefizetni whiskey-vel a vizsgabiztost, aztán majd ütöd el a gyerekeket a zebrán.
2011. júl. 2. 12:17
 7/10 anonim válasza:

Arra figyelj, hogy országutat húzz, az könnyű :D

Ahol lehet ott menj 30-al ill 50-el, mert ha lassabban mész az meg forgalom akadályozása. Ha azt mondja, hogy parkolj le ahol lehet, akkor az első adódó lehetőséget válaszd. Nekem abba is belekötött, hogy a másodiknál parkoltam le... Rossz váltás szintén minusz pont, de lehetne még sorolni.

2011. júl. 2. 12:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát országut lehet könnyű de van egy itt a környéken ami nehéz mert órszágúti de bemegy egy faluba ami jobbkezes, nincs felfestve a felezősáv nagyon megtévesztő simán levágod mert pont kanyar, és amikor kiérsz a faluból van a terelősáv aminek az eleje záró és már sokan ott átmennek a másik sávba, szóval sokan ilyen helyeken hasalnak el....
2011. júl. 2. 12:32
 9/10 tetro ***** válasza:
képzeld, ez tíz éve volt, és senki nem ütöttem el azóta. csodálatos ugye? akármilyen hihetetlen számodra, nagyjából semmi köze a tanfolyamnak és a vizsgának ahhoz, hogy tudsz-e vezetni, és hogy átengednek-e
2011. júl. 2. 12:37
 10/10 anonim válasza:
attól még hogy megkinálja egy pohárral nem lesz a vizsgabiztos olyan hogymindent megenged
2011. júl. 2. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!