Mivel tudom jobban elősegíteni, azt, hogy a holnapi forgalmi vizsgám sikeres legye? Reggel 7:40kor vizsgázom, az jó időpont?
Melyik autóssuli? Amúgy lehet lesz egy kis csucsi reggel, de nem hinném, hogy nagyon vészes lenne.
A vizsgán meg ne izgulj. Én úgy mentem oda, hogy el is késtem, otthon nagyon felidegesítettek, aztán mégis meglett elsőre, csak megjegyezte a vizsgabiztos, hogy kicsit gyorsan hajtok, hát megesik (értsd: az ilyenkor ajánlott 50 helyett néha 53-54 is volt, ez még belefér plusz olyan úton mentünk, ahol nem lehet 45tel szüttyögni, mert a végén még le is dudálnak, én meg idegbajt kaptam, hogy mindenki előzgetett, csak mert tanulókocsiban ültem)
Egyszóval: relax. Ha jól megtanultad, amit kell, meglesz az. Nagy kalappal.
Gratulálok!
Hihetetlen szerencséd volt!
Nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de ha elmondásod szerint mindig belenyúlt az oktató, akkor..... hát.... ezután velem lécci ne gyere szembe!! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!