Szerdán vizsgázom b kategoriábol forgalmi vizsga lesz. Teljesen bevagyok parázva miatta miaz amire nagyon kell figyel? Vagy amit nem néznek el?
Az oktatóddal ezeket nem beszéltétek át?
Nagyon nincs mitől izgulnod. Ugyan azt kell végigcsinálni az útvonalak valamelyikén, amit eddig is gyakoroltál.
Én szerintem a vizsgabiztosok elég rutinosak abban, hogy el tudják különíteni a vizsgalázból adódó hibákat a valós hiányosságoktól. Próbáld úgy felfogni, hogy csak utasokkal kocsikázol. Semmiképpen meg ne próbáld bármilyen szerrel nyugtatni magad. Sem alkohollal, sem gyógyszerrel.
Látványosan legyél biztonságos. Ez nem egyenlő a bénázással, túlzott óvatoskodással! Pl. jobbkezes saroknál, akkor is lassíts, nézz jobbra rendesen, ha történetesen nincs a sarkon épület, és tisztán látszik, hogy semmi sem közeledik. Érzékelhetően vedd észre a vészhelyzeteket. Gyalogost (leléphet az útra), világító tolatólámpát, indexelő járműveket).
Index, zebra, jobbra tartás, lámpa kapcsolás(város elhagyásánál), egyirányú útban balra kanyarodás, stop tábla, jobbkéz szabály, 2000-res fordulaton váltás, emelkedőn ne gurulj vissza, 3mp- alatt indulj el, parkolásnál szándék jelzése.
Ezekre ha ügyelsz és tudsz vezetni is akkor átmész.
vedd át, h eddig mi az, amit a legtöbbször elcsesztél, és hiba. na, ezekre figyelj különösen. beszéld át az oktatóval, h miben kéne javulni, és ha tudsz, akkor a vizsga előtt vegyél még egy órát.
pl nekem az indexelés az alap, másnál meg lehet, h luxus és pont ezért bacták meg anno. nos, nekem meg a jobbkezesekkel meg a sárga lámpával akadt gondom, lehet, h az meg másnak megy csuklóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!