Forgalmi vizsga csütörtötön. Hogy készüljek rá?
amikor én vizsgáztam 30 útvonal volt, annyit mondott hogy ezen a héten az első 10 útvonal van, de csütörtök volt, így azt mondta 1-5-ig vannak a vizsgautvonalak.
kihuzok egyet, látom 17, mondom magamba wtf, töltöm ki, erre nézem: kategória: C
mondom valami nem okés, kaptam újat, ezt már a kezembe adták: 2-es útvonal.
szóval tudják, vizsga elötti órán is nem véletlen voltunk arra kétszer.
pedig nem volt semmi lezsírzás, igaz 7 pluszórám volt, de csak azért mert meg kellett tanítani hátrafele nézve tolatni(mivel a tükröt nem fogadták el vizsgán)
Ami a legfontosabb, amit mar irtak, hogy aludd ki magad.
En is 48 orabol mentem el vizsgazni, eleg nehezen ment a vezetes...bar engem sose zavart, ha ult valaki mogottem. Bar masodjara sikerult vizsgam, de halal nyugodt voltam mindket alkalommal. :D
A lenyeg a lenyeg, pihenten menj oda, ne panikolj, legy figyelmes, ovatos de megis magabiztos,es hajra.:)))
Sok sikert hozza!:)
Sok mindent lehet mondani rájuk, de azt nem, hogy ők a hibásak azért mert neked nem megy még megfelelően, ne feledd, hogy te szubjektívan látod. Nagyon veszélyes és zavaró, mikor valaki nem tud megfelelően közlekedni, muszáj legalább ilyenkor mennie, utána meg majd jön a tapasztalat.
Én is izgultam előtte még anno, de egy 2-őt érő hibával simán átmentem.
Neked is menni fog (vagy azóta már ment), csak nem kell túlagyalni meg azzal foglalkozni, hogy ki van ott, figyelni kell és sima ügy. Előtte azért én is izgultam, de közben nagyon nyugodt voltam egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!