Simson s51 miért melegszik, mért eszi a gyertyát ( elégeti a pólusokat) és mi lehet az oka a 8.5-9l-es fogyasztásnak?
60ccm-es henger van rajt kis subertes gyári karbival 75-ös fő fúvóka van bent és nagyon sokallom a fogyasztását ahogy mértük 8.5-9l eszik 100km-en és 65km/h-nál nem megy jobban és az a másik problémám vele hogy nagyon melegszik és elégeti a gyertyát próbáltam már mindenféle gyertyával (isolator,brisk,ngk stb) most legutoljára tettem egy próbát egy stihl gyertyával kb 4 km után azt is elégette mi lehet ennek az oka ?
fogyasztás ki lett mérve km-er alapján és a tankolás menyisége alapján
ha lehetséges értelmes válaszokat küldjetek
Mert alapvető hiányosságokat látok a tudásodban a motorok trületén. Azt hitted hogy Stihl gyertya jó lesz a Simsonba. Hát nagyon nem jó, méretre sem, mert nem elég a menethossza, nemhogy hőértékre.
Meg részterhelésen (kb 50-55 utazósebesség) nem fogyaszt 9 litert és nem éget el szinte semmilyen gyertyát a Simson. Na mindegy, eredményes hibakeresést kívánok.
Azt hitted hogy Stihl gyertya jó lesz a Simsonba
erre csak azt tudom írni hogy figyelmesebben olvasd el amit le irtam mert le van írva az is hogy próbára raktam bele a stihl gyertyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!