Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 miért melegszik,...

Simson s51 miért melegszik, mért eszi a gyertyát ( elégeti a pólusokat) és mi lehet az oka a 8.5-9l-es fogyasztásnak?

Figyelt kérdés

60ccm-es henger van rajt kis subertes gyári karbival 75-ös fő fúvóka van bent és nagyon sokallom a fogyasztását ahogy mértük 8.5-9l eszik 100km-en és 65km/h-nál nem megy jobban és az a másik problémám vele hogy nagyon melegszik és elégeti a gyertyát próbáltam már mindenféle gyertyával (isolator,brisk,ngk stb) most legutoljára tettem egy próbát egy stihl gyertyával kb 4 km után azt is elégette mi lehet ennek az oka ?

fogyasztás ki lett mérve km-er alapján és a tankolás menyisége alapján

ha lehetséges értelmes válaszokat küldjetek

2014. aug. 25. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mert alapvető hiányosságokat látok a tudásodban a motorok trületén. Azt hitted hogy Stihl gyertya jó lesz a Simsonba. Hát nagyon nem jó, méretre sem, mert nem elég a menethossza, nemhogy hőértékre.

Meg részterhelésen (kb 50-55 utazósebesség) nem fogyaszt 9 litert és nem éget el szinte semmilyen gyertyát a Simson. Na mindegy, eredményes hibakeresést kívánok.

2014. aug. 25. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Ennyi nem párolog el 1 hét alatt, csak ha nincs rajta tanksapka egyáltalán.
2014. aug. 25. 21:30
 13/15 A kérdező kommentje:
én nem fogok ezen vitatkozni h menyit eszik csak meg kellene tanulni számolni egy kicsit ha eg yhét alatt mész 48km-ert 4 liter benzinnel ( mivel hetente anyit tankolok bele )az azt jelenti hogy 2 hét alatt az 96 km-er akor az menyi benzin is ha hetente 4 litert tankolsz az a két hét alatt 8 liter kis logika és matematika számolni tudni kellene
2014. aug. 26. 21:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, a te gondod.
2014. aug. 26. 21:18
 15/15 A kérdező kommentje:

Azt hitted hogy Stihl gyertya jó lesz a Simsonba

erre csak azt tudom írni hogy figyelmesebben olvasd el amit le irtam mert le van írva az is hogy próbára raktam bele a stihl gyertyát

2014. aug. 26. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!