Audi A6 Avant 2.7 TDI quattro fenntartása mennybei van?
Figyelt kérdés
Németországból lenne hozva az autó, 2010-es, 70.000 km-el.
Szervizek, biztosítások, stb, mennyibe jönne ki?
Tankolást ne számoljuk, mert tankolni egy akármilyen kocsiba is kell.
2014. aug. 10. 11:28
11/17 anonim válasza:
Nos, ha valós a 70.000 km, akkor valószinüleg, hogy az autó fenntartása kimerül az olajcserében. Amit később kell cserélni a rossz utak miatt, az a futómű lesz, arra kell 100-200 ezer forint. Aztán a többi, amit előttem irtak, az 300-400 ezer km után jönnek elő, akkor sem egyszerre. Ha nem vagy autógyilkos, 300 ezer km-ig semmi bajod nem lesz vele.
12/17 A kérdező kommentje:
300.000-es probléma már engem nem érint, 120-130-ig tervezem tartani a kocsit.
Minden autómat kíméltem, még a Trabantomat is.
2014. aug. 10. 18:44
13/17 anonim válasza:
Milyen színbe veszed? Én a4est készülök venni sedant, de nem tudok dönteni, hogy fehér vagy fekete legyen. Szívem szerint fehéret vennék, de félek, hogy női autónak nézik. :D
14/17 A kérdező kommentje:
Ez ami most ki van nézve (99% hogy ez lesz) garfitszürke. Asszem grau metallic a pontos neve és S line külső-belső csomagos. Nagyon állatul néz ki.
Én A4 helyett most tuti hogy A5 sporbacket vennék. Sokkal ritkább és mindenki megnézni. Én is nagyon vacilláltam, de 2.7-es quattro-ban már ezzel a km futással már sok lett volna.
De 2.0 tdi-ben, elsőkerekessel tökéletes választás és fehérben brutálisan néz ki.
2014. aug. 10. 19:15
15/17 anonim válasza:
Váltóolaj cseréje nagyon drága de érdemes megcsinálni .
16/17 A kérdező kommentje:
15-ös: Persze nem gond, megcsináltatom. Amúgy kb mennyiből jön ki?
2014. aug. 13. 07:59
17/17 anonim válasza:
Nekünk sedan van (2010, 2.7TDI), de abban 170.000KM van, és eddig az általános szervizen kívül semmi teendőnk nem volt az autóval. A 8l fogyasztást nem nehéz elérni, autópályán 140km/h sebbességnél tempomattal 7,2l a fogyasztás, de hidegen megeszi a 7,8-8 liter is utána lemegy 7,5 köré ha bemelegszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!