Vw golf vr6-nak mennyi kb egy éves fenntartása?
attól függ...
ha felbakolod otthon a garázsban, akkor nem sok, ha le akarsz vele tolni évente 30 ezer km-t, akkor egy kicsit több...
csak így, mindenféle kiegészítő infó nélkül, ez egy hülye kérdés...
"a biztosítás és teljesítményadó viszont sokkal több mint pl. egy 1.6-os golfnál..."
A teljesítményadó évi 13 000-rel több, mint egy 1.6-ra ( '99-es G4 esetében) a biztosítás is max egy 10-essel több, ha nem budapesti, kezdő jogsis fiatalról vna szó, hanem mondjuk egy átlag vidékiről B5-ben.
Ennél az üzemanyagon többet bukna két hónap alatt, szóval szerintem ez nem akkora nagy tétel :D
"El lehet simán menni vele 5,5 literes fogyasztással országúton"
Ez a valóságtól enyhén elrugaszkodott kijelentés szerintem...
Most hogy már több válaszból megtudtuk, hogy szervízelni alig kerül többe, a teljesítményad és biztosítás elenyész többbletköltséget jelent, sőt ha nem nyomjuk ugyanannyit fogyaszt mint egy 1.6-os, már végképp nemértem hogy miért hülye minden ember, és nem közel 3 ezer ccm-es golffal járkál...
5,5 literrel a 2.8-assal? hol élsz te ember?
5,5 liter legfeljebb a pillanatnyi fogyasztás tud lenni ha egyenesben csorogsz 60-al 5.-ben, de néha emelkedő is jön, vagy gyorsítani is kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!