Audi A6 Avant 2.7 TDI quattro fenntartása mennybei van?
Németországból lenne hozva az autó, 2010-es, 70.000 km-el.
Szervizek, biztosítások, stb, mennyibe jönne ki?
Tankolást ne számoljuk, mert tankolni egy akármilyen kocsiba is kell.
Rövid "o"-val azt az automatát.
Egy új kuplung negyedmillió bele, amit (ha kamu az a 70 000 km) lehet, hogy ki kell cserélni. Egy 2010-es évjáratú, átlagosan használt 2.7tdi-ben nem feltétlen kell kicserélni a turbót, kibírhat akár újabb 2-3-4 évet is hiba nélkül.
Az a nagy gond, kérdező, hogy így látatlanban legfüljebb csak szériahibákat tudunk neked felsorolni, segíteni igazán nem tudunk.
Én ha egy ilyen kategóriájú autót hozatnék be, még egy misit elraknék az ára mellé. Úgy nagyjából biztonságban lennél.
6-os: 20-25.000 km-t megyek egy évben kb és nagyon kímélem minden kocsimat.
Akkor végülis azt mondod, hogy ha nincs nagyobb tétel kiadás a tervezetteken kívül (rendszeres szervízek, olajcsere, levegőszűrő és társai), akkor évi 300e körül kijön a fenntartása?
Biztosítással együtt szerinted?
Köszi szépen!
Igen, leinformáltuk az autót, végig szervizelve volt a németeknél, tényleg 70.000 van benne.
Gumit belekalkuláltam természetesen, Michleint néztem .
A mostani benzines 1,6-os A4-em is fogyaszt 7l körül, úgyhogy az a plusz 1 liter nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!