Elindulás, megállás, visszaváltás, kanyarodás? Hogy is van?
-keress másik oktatót mert ez így nem lesz jó,nem magadtól kell megtanulni,ennek bukás lesz a vége.ugye nem akarsz megbukni?
ez a hátulütője hogy megszűnt a rutinvizsga.káosz van meg összevisszaság,kezdésnek irány a belváros de ne ügyetnenkedj,semmi lefulladás..
"tönkre fog menni a kocsim"-ez a tanulóautók sorsa,hamarabb romlanak.de ha nem magyarázzák el az oktatónak akkor még hamarabb.
elindulás: kicsi gáz,engeded fel a kuplungot,mikor megindul az autó akkor egy pillanatra megtartod a kuplungot majd felengeded.csinálni egyszerűbb mint leírni.
megállás:20 körül bekuplungolsz,még azelőtt h elkezdene rángatni.
visszaváltás:először fékezel,ha lelassultál akkor vissza a megfelelő fokozatba.
kanyarodás:balra nagy ívben kanyarodunk,nem pedig levágva a kanyart.
Köszi :)
Sajnos nem tudok váltani, a 26. óránál tartok.. de szerinte kitépem a váltót (váltás előtt fogtam meg előbb mint ő akarta), 50 helyett véletlenül 51-el mentem, a gyorshajtást ki kell fizetni.. lassan komplett kocsit akar velem vetetni..
Őszinte leszek, te a 26. óránál még nem tudsz vezetni. ha ennél az oktatónál maradsz pár hónapon belül azt a kérdést fogod kiírni, hogy levezettem már 75 órát, de már harmadjára bukok forgalomból... :D
Válts oktatót, minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!