Ugyanott, ugyanakkor trapiztak le 50 helyett 69 el fél óra eltéréssel, az egyiket befizettem, a másikat nem szeretném, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nótórius száguldozó. 69 el mentem, üres főúton.3 napja van jogosítványom és még nincs meg a rutinom, és valamiért azt hittem 70 el lehet menni főúton. lementem apámért és oda vissza megbüntettek ugyanott. Ki lehet valahogy kerülni az egyiket? Nem akarom 60 at fizetni egy ilyen butaság miatt.2014. júl. 23. 18:27
11/15 A kérdező kommentje:
Nem azt irtam ,hogy el lett felejtve, mennyivel lehet menni a városban, De Ti ezt is tudjátok ! a 70 es sebesség korlátozó tábla kint volt. Csak a kereszteződés után is annyival mentem. Ezt meg nevezhetem kezdő hibának bátran.
2014. júl. 26. 11:37
12/15 anonim válasza:
Bazze, olvasd már el a saját kérdésedet: "valamiért azt hittem 70 el lehet menni főúton" - pontosan ezt írtad.
Nyugodtan nevezheted kezdő hibának, de ennyi erővel az is kezdő hiba lenne, ha áthajtasz a piroson és megölsz egy családot, ugye?
13/15 A kérdező kommentje:
Ha ilyenre lesz sor, remélem a te családod lesz az. Innentől be is fejeztem.
2014. júl. 26. 13:08
14/15 anonim válasza:
Ez az, személyeskedj csak, ha az érveid elfogytak.
15/15 A kérdező kommentje:
vagy csak leszarom.
2014. júl. 27. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!