Mennyi idő mire kézhez kapom a jogsimat ha holnap elintézem a papírmunkát, és már befizettem?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 19:20
1/5 anonim válasza:
Ez az elsö jogosítványod??
Mert nekem azt kb 1,5 hét alatt kiküldték, de szerintem 2 héten belül biztos megkapod.
2/5 A kérdező kommentje:
igen, hétfőn elintézem okmányiban aztán kivárom akkor:) én is így hallottam, de ismerek akinek 4-5nap, meg hallottam h azonnal is átlehet venni pesten...de nem értek ehhez :)
2009. ápr. 25. 20:31
3/5 A kérdező kommentje:
mármint ez a "magyar módszer" nekem mindig is magas volt ahogyan intézkednek.
2009. ápr. 25. 20:33
4/5 anonim válasza:
aki azt mondta hogy azonnal át lehet venni az kamuzott, mert a jogsit a rendőrség nyomdájában készítik, nem úgy van az hogy befizeted és viheted..
5/5 anonim válasza:
Akiket ismerek azoknak max. 10 nap alatt megjött, nekem egy hónapot kellett rá várnom. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!