Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ugyanott, ugyanakkor trapiztak...

Ugyanott, ugyanakkor trapiztak le 50 helyett 69 el fél óra eltéréssel, az egyiket befizettem, a másikat nem szeretném, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nótórius száguldozó. 69 el mentem, üres főúton.3 napja van jogosítványom és még nincs meg a rutinom, és valamiért azt hittem 70 el lehet menni főúton. lementem apámért és oda vissza megbüntettek ugyanott. Ki lehet valahogy kerülni az egyiket? Nem akarom 60 at fizetni egy ilyen butaság miatt.

2014. júl. 23. 18:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Leülöd,ledolgozod.Fellebbezni nincs értelme, és nincs is mire.
2014. júl. 23. 18:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik őszintén, hogy a vizsga óta elfelejtetted, hogy lakott területen 50 a megengedett. Biztos megértőek lesznek, elvégre nem lehet mindenféle apró-cseprő szabályt fejben tartani.
2014. júl. 23. 18:41
 3/15 anonim ***** válasza:

"még nincs meg a rutinom, és valamiért azt hittem 70 el lehet menni főúton."

Ember, te mennyit fizettél a jogsidért?

Arra emlékszel még, milyen színű lámpánál kell megállni?

2014. júl. 23. 18:47
 4/15 anonim ***** válasza:

Szép teljesítmény 3 napos jogsival! Legközelebb megölsz egy gyereket, mert elfelejtesz megállni a zebránál?

3000-ért kérhetsz részletfizetést.

2014. júl. 23. 18:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Mennyit fizettem? Azt hiszem huszonötöt. Igen, megölök mindenkit. Gondolom ezeket olyanok mondják akiknek nincs jogsijuk. Senkinek sem ártok ezzel. Nem egy eszeveszett száguldás ez. és ahol nem vagyok biztos a dolgomban, elém ugorhatnak ,ott mindig lassabban megyek... De áruld el nekem a 4 esen ahol a románok mennek 220 al, majd az én 69 km/órám fog majd életeket kioltani?
2014. júl. 23. 19:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát ba szod, három napos jogsival mekkora pofád van!
2014. júl. 23. 19:20
 7/15 Zebra3328 ***** válasza:

Ha kétszer kapott el a trafipax, akkor kétszer mentél gyorsan. Az két bünticsekk, fogadd el szerintem..

Ez is segít a rutin megszerzésében.

2014. júl. 23. 20:21
 8/15 anonim ***** válasza:

19:18 Hát az biztos, hogy mentségként nem fogadja el se a bíróság, se a lelkiismereted, hogy más meg mennyivel ment. Egyébként ha más élete ennyire nem fontos, legalább abba gondolj bele, hogy ha ennyire veszélyes ez az út, akkor a saját túlélési esélyeidet is növeled egy baleset esetén azzal, ha lassabban mész.

Tetszik, hogy a jogsidat lengeted, miközben egy alapvető KRESZ szabályról csak úgy meg tudsz feledkezni.

2014. júl. 23. 22:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Aki akár egyszer is átment itt gyalogosan a piroson az ne ugasson. Tök jó ,hogy itt előadjátok a " makulátlant "
2014. júl. 25. 22:58
 10/15 anonim ***** válasza:

Öcsi, vedd már észre magad!

Itt nem az a gond, hogy 70-nel mentél 50 helyett.

A gond az, hogy frissen elvégeztél egy tanfolyamot, állítólag sikeres vizsgát is tettél, és ennek ellenére a legalapvetőbb dologra sem emlékszel, miszerint lakott területen 50 km/h a megengedett legnagyobb sebesség.

És még neked áll feljebb!

2014. júl. 26. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!