Okmány irodába befizettem, a jogsim kategória bővítését, ilyenkor már vezethetek a kapott papírokkal?
Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy kb. 1 hónap múlva ismét be kellesz mennem és akkor fogom megkapni az új plasztik kártyám az új kategóriával bejegyezve.2014. ápr. 18. 17:40
1/5 anonim válasza:
Amire volt jogsid, azt persze, hogy vezetheted.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, személygépkocsira megvolt. Most csináltam meg korlátlan motorra. Ezt nem tudom, hogy most akkor motort vezethetek ezekkel a papírokkal? Fényképem rajta van, adataim, meg minden ami a jogsin rajta lesz.
2014. ápr. 18. 18:09
3/5 anonim válasza:
Csak az eddig meglévő kategóriát vezetheted vele.
4/5 anonim válasza:
Egyrészt rá van írva a papírra, hogy csak az eddig meglévő kategóriákra érvényes, az újra nem.
Másrészt hatmilliószor meg lett már itt kérdezve és válaszolva, hogy nem, az új kategóriára nem jogosít.
Tényleg ennyi ostoba ember él a Földön?
5/5 A kérdező kommentje:
Időközben már megtaláltam itt is. De amit találtam hirtelen azok 2009-es hozzászólások voltak.
2014. ápr. 18. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!