Mért nem indul be a babetta?
bővebben: a karbit kipucoltam, szerelő is átnézett szinte mindent rajta
amíg tekerem a pedált addig megy a motor, tehát kap szikrát, de ha leállok a tekeréssel, egyszerűen megáll a motor, lefullad, nem hörög, sem csörög(gázadásra hörög)
szerintem a kondenzátorral van valami baj nem? mert ugye az tárolja az áramot, de nem értem hogy lehetne avval, mert nem nyultam hozzá, csak gyertyát cseréltem, mert a régi már rossz volt. miután gyertya csere megvolt, a motor fulladozott, ugy ahogy feljebb leírtam, a régi gyertyával is. amíg tekerem a pedált, addig jár a motor, ahogy abbahagyom, és lassul a hátsó kerék le is áll a motor
most akkor rossz a kondenzátor(?) vagy a tirisztor? nem kötögettem át semmit, a szerelőnél még jó volt ahogy elhoztam, már nem jó :( minnél gyorsabb válasz kellene! köszönöm !!
(Az olyanok meg hagyjanak hogy tegyek bele benzint meg stb)
rendesen be is indul mikor tekered vagy csak búg?
dédi papámnál is ez volt a baj akkor röffent be mikor közvetlenül fecskendeztünk be
neki ez is volt a baj hogy a karbi nem porlaszt be rendesen
a kondinak semmi köze hozzá..asszem nincs is, mert tirisztoros..
szóval, köss le minden elektromos lámpát, aztán állíts az előgyújtáson...először nagyobbra, ha nem jó, akkor vissza..
még egy lehet...vedd le a kidörrentő fojtását, és úgy próbáld...kicsit hangos lesz, de lehet, hogy ott valami eltömődött
pofonegyszerű lehet a baj, mert lényegében működik, csak a beállítással lehet valami. szerintem előgyújtás, vagy eltömődött a kipufogó.
és 95 ös benya, 1/40-es keverék...ha nagyon füstöl, cseréld le a benzint mert sok az olaj.
"rendesen be is indul mikor tekered vagy csak búg? "
-rendesen beindul
"a kondinak semmi köze hozzá..asszem nincs is, mert tirisztoros.. "
-igen bocsi, elfelejtettem :)
"zóval, köss le minden elektromos lámpát, aztán állíts az előgyújtáson...először nagyobbra, ha nem jó, akkor vissza.. "
-nagyon nem értek hozzá, elmagyaráznád hogy állíthatok rajta? bocsi de tényleg hülye vagyok hozzá.. szájbarágosan ha kérhetlek, köszönöm:) viszont a kipuffot megnézem
Persze,40 évig jóvolt a gyújtás,nálad hipp hopp elromlott..haggyukmár XD
Fogadok,nincs benne benzinszűrő..
"Persze,40 évig jóvolt a gyújtás,nálad hipp hopp elromlott..haggyukmár XD "
-csak találgatok, mondom hülye vagyok :D
- benzinszűrő van benne, a tankban is, és a csőben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!