Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul a Jawa Babetta...

Miért nem indul a Jawa Babetta 210 motorom?

Figyelt kérdés

Én eddig 800km-t mentem vele, mikor utoljára elindítottam, elindult,kicsit járattam amíg a bukósisakot felhúztam, utána húztam a gázon egy kicsit, leállt és azóta nem indul be pedig végig toltam/tekertem az utcán, karburátort kipucoltam (nem volt koszos), szikra van, kipufogó nincs eltömődve..

Miért nem indul?

2014. jún. 2. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Szivató körül minden oké?
2014. jún. 2. 22:45
 2/8 Scorpioon válasza:
sajna a babetta régi motor ://
2014. jún. 2. 22:45
 3/8 anonim ***** válasza:
régi motor,de megbízhatóbb mint bármely mai turmixgép.
2014. jún. 2. 22:59
 4/8 Józsi21 ***** válasza:
Cserélj gyertyát.Ha van szikra,kompresszió indulnia kell.Dekompresszor nem ragadt be?
2014. jún. 3. 12:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezt már elektronikusan kell leállítani, nincs dekompresszor. Szivató rendben van, gyertyát már hármat is cseréltem.
2014. jún. 3. 15:25
 6/8 Józsi21 ***** válasza:
És azt próbáltad már hogy egy kis benzint teszel a hengerbe,és úgy próbálod indítani?A szikrát jó helyen adja?
2014. jún. 3. 15:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, úgy sem indul. A szikrát nem állítottam el. Ugyanott kell hogy adja mivel nem lett hozzányúlva és működött.
2014. jún. 12. 16:28
 8/8 anonim válasza:

Az enyémnek is pont ez volt a baja, ki lett pucolva benne minden+gyertya csere, utána ment még vagy 2 kilómétert, aztán megállt.Kiderült, hogy főtengelyszimeringes lett.

Lehet, hogy a tiednek is ez a baja.

2014. jún. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!