Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Babetta 210 nem indul. Miért?...

Tothdani9814 kérdése:

Babetta 210 nem indul. Miért? többi lent!

Figyelt kérdés

sziaztok! van egy babetta 210 mopedem.

Leírás Róla:

Kompresszió szerintem van benne,

főtengelyt hajtja,

váltópofák sebességek jók rajta.

Szikra van,

Benzint kap, karbija ki van takarítva

De nem röffen be

A kipufgója még nem volt kitakarítva, ls kb 5 éve állt. lehet hogy tele van kotúval az eégsz kipuff, nemtudom. :/

Esetleg valami javaslat hogy mit kéne vele csinálni?

Gyújtás baja lehet??

#Babetta #Babetta nem indul
2013. dec. 17. 17:42
 1/3 Dörmögő ***** válasza:
100%
Lehet elnyíródott a retesz a lendkeréknél. Ebben az esetben is van szikra, csak nem a megfelelő időben. De először próbáld ki másik gyertyával is. Az hogy a mostani szikrázik mikor a blokkhoz érinted nem jelenti azt hogy a hogy a hengerben is szikrázik.
2013. dec. 17. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a másik gyertyát, hátha bejön.

Amit érdemes lenne átgondolni: ha próbálod beindítani, akkor a gyertya benzines lesz egy idő után?

Én arra tippelnék, hogy az 5 évnyi állás alatt valamelyik főtengely-szimmering bedobta a törölközőt és nem "zár", így be se fog indulni könnyen. Ha esetleg nagyon megszívja magát benzinnel akkor el fog indulni, de csak felpörög aztán visszaesik a fordulat és hörögve megáll.

2013. dec. 18. 00:08
 3/3 A kérdező kommentje:

próbáltam már több gyertával, is, de semmi. :/

Benzint kap, a gyertya is benzines volt.

A szimeringeket nemtudom hogy milyen állapotban vannak.

Megfogom nézni.

2013. dec. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!