Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy 207-es Babettát...

Maximas kérdése:

Vettem egy 207-es Babettát csak nem indul be. (több lent) Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Már kitisztítottam a karburátorát, benzincsap okés, gyertya is működik rendesen-szikrázik van benne benzin is, kompresszió is van a dugattyú mozog benne, a kipufogón fújja ki a levegőt de valamiért nem akar berobbanni hosszas tekerés után is. Egyszerűen nem indul el

Mi lehet a baja?

2014. jan. 17. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Önts egy benyát a gyertyára és utána tekerd be.
2014. jan. 17. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Gyújtást, karburátort állítsd be.

A gyújtást könnyen le tudod ellenőrizni. Kiveszedca gyertyát, az elektródát az ég felé fordítod, telefújod féktisztítóval, vagy öntessz rá benzint, majd visszarakod és tekersz. Ha így pöffen párat, akkor a gyújtás jó. Ha nem csinál semmit, akkor a te esetedben nincs jól beállítva (mert hogy szikrát ad, csak nem jókor)

2014. jan. 17. 23:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat az a helyzet, hogy a gyertyát felesleges be benzinezni mert benzines lesz magától tekergetés után csak azt nem értem akkor miért nem indul be?
2014. jan. 18. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor túl sok benzint kap, vagy rossz a gyertya.

Volt olyan motorom, ami adott szikrát, de valamiért mégsem indult, vagy csak pöfögött párat a motor.

2014. jan. 18. 11:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Injekciós tűvel befecskendeztem a hengerbe egy kevés benzint, beindult de csak egy pár másodpercig. Akkor lehetséges, hogy új karburátor kell?
2014. jan. 18. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell új. Szét kell szedni, ki kell fújni a fúvókákat és be kell állítani.
2014. jan. 18. 23:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Biztos eltömődhetett tegnap megáztattam benzinbem most darabolraszedem kitisztítom majd összerakom. Reménykedek, hogy ez a problémája.
2014. jan. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!