Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi miatt robbantál le kocsival?

Mi miatt robbantál le kocsival?

Figyelt kérdés
Egyszer a kocsimban beragadt a pillangószelep. Aztán nemrég pedig a kocsimban meghalt a generátor, és menet közben felvillant a check és a battery felirat, majd leállt a motor. Csak úgy tudtam menni vele, ha lekapcsoltam a klímát rádiót, mindent! És akkor még egy 3 órás út állt előttem!

2014. júl. 4. 11:20
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
A3-at az S3-tól!
2014. júl. 6. 08:42
 22/28 A kérdező kommentje:
Ja meg a franciák ötletesek nagyon! Olyan apróságok, mint például a visszapillantó tükrök aljába épített lámpa! Nagyon jó! Főleg ha kiesett valami a földre! akkor legalább nem botorkálsz ott! Vagy a 2:1-ben csomagtérlámpa, ami zseblámpa is! Nagyon jó! Meg az is nagyon tetszik, hogy ahogy emelkedig a motorzaj, úgy emeli a rádió hangerejét! Ha hirtelen lelassítasz, akkor a rádió hangereje is lejjebb megy! A franciák ügyelnek a részletekre!
2014. júl. 6. 08:47
 23/28 anonim ***** válasza:

"Igen a DS5-ben van keréknyomás figyelő, csak te azt nem tudod beállítani. Nekünk is van és a menüben sehol sem lehet állítani, akárhol keresed. Az meg van adva gyárilag, hogy 2 bar alá n menjen és kész! Nekünk volt, hogy menet közben felvillant hogy a jobb első kerékben 1.9 a nyomás! Akkor tudtuk meg, hogy van benne ilyen!"

Beállítani nem kell azt sehol. Legalábbis nekem egy Opelem van és bármekkora értékre fújhatom a keréknyomásokat. Csak akkor dob fel a menüben egy figyelmeztető ablakot, ha egy tengelyen jelentősen eltér a két keréknyomás, vagy ha egy vagy több kerékben menet közben folyamatosan csökken a nyomás, tehát lassú defektem van például.

Ami szerintem nem haszontalan funkció. Meg néha azért odalapozok a menüben és rápillantok, hogy mekkora érték van a kerekekben.

"Ja meg a franciák ötletesek nagyon! Olyan apróságok, mint például a visszapillantó tükrök aljába épített lámpa! Nagyon jó! Főleg ha kiesett valami a földre! akkor legalább nem botorkálsz ott! Vagy a 2:1-ben csomagtérlámpa, ami zseblámpa is! Nagyon jó! Meg az is nagyon tetszik, hogy ahogy emelkedig a motorzaj, úgy emeli a rádió hangerejét! Ha hirtelen lelassítasz, akkor a rádió hangereje is lejjebb megy! A franciák ügyelnek a részletekre!"

Te milyen autókba ültél eddig?! :)

Csak mert a 9 éves mezei Astrám is tudja ezeket. Sőt a tükör alján lévő spot lámpát fényszenzor kapcsolgatja. Ha úgy ítéli meg hogy sötét van felkapcsolja és a váltó környékét világítja meg főleg, ha világos van, magától lekapcsol.

A rádió is ugyan így működik. Nagyobb sebességnél feljebb veszi a hangot automatikusan, ha csökken a sebesség és ezzel együtt a menetzaj, halkul. Be is lehet állítani hogy ezt milyen mértékben tegye, vagy tegye-e egyáltalán.

Egyedül ezt a csomagtérlámpát nem ismerem, amiről írsz.

2014. júl. 6. 09:05
 24/28 anonim ***** válasza:

Ja, meg ha már pont szóba hoztad, nekem a legújabb Audi A3 S-line, nagyon tetszik. Lehet ilyen lesz majd a következő. :)

Engem nem nagyon érdekel, hogy ki bámul meg. Nekem tetsszen, szerintem ez a lényeg. Magamnak veszek kocsit, nem másnak. :)

2014. júl. 6. 09:07
 25/28 A kérdező kommentje:
Ez igaz! nem is arra mondtam. arra gondoltam, hogy ugyan úgy néznek ki az AUDI-k. Ne mnagyon tudsz küllönbséget tenni köztük!
2014. júl. 6. 09:17
 26/28 Napkiraly ***** válasza:

1. jeladó (Opel) - 5000 ft - nagynehezen újraindult fél óra után és hazavánszorgott

2. kuplung (Opel) - kuplung nélkül irány haza

3. ac pumpa (Fiat) - szerencsére 20 méterre otthonról

4. benzinelfogyás (Fiat) - rossz volt a jeladó

japánokkal soha semmi

2014. júl. 6. 11:28
 27/28 anonim ***** válasza:

# 25!

Ez is igaz. Tényleg nagyon hasonlóak. De engem nem zavar.

2014. júl. 6. 12:07
 28/28 A kérdező kommentje:

26-os! Japán technika tényleg nagyon jó, bár sok ismerősömnél, inkább a kopó alkatrészek miatt állt meg. 3-4 éve ismerősömnek elkezdett nyekeregni a toyota-ja. Mindig csak majd-majd elviszem szervízbe, nem volt ideje, állandóan úton volt. Aztán egyszer csak ugyanaz mint nálam! sípolás kivillant a felkiáltójel képernyőn CHECK BATTERY! majd a motor leállt. Nagy nehezen ő is hazavánszorgott.

27-es: Engem meg nagyon zavar, hogyha látok egy audit az úton, akkor nem tudom, hogy az most egy A3-as vagy S3 vagy A3 sportback....

2014. júl. 6. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!