Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi miatt robbantál le kocsival?

Mi miatt robbantál le kocsival?

Figyelt kérdés
Egyszer a kocsimban beragadt a pillangószelep. Aztán nemrég pedig a kocsimban meghalt a generátor, és menet közben felvillant a check és a battery felirat, majd leállt a motor. Csak úgy tudtam menni vele, ha lekapcsoltam a klímát rádiót, mindent! És akkor még egy 3 órás út állt előttem!

2014. júl. 4. 11:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Sajnos ez elég nagy szívás,mikor ilyen miatt bontóba kell vinni,mert sokba kerülne még a blokkcsere is.Amúgy megoldás ilyenkor az lenne hogy kintről venni ugyanolyan színű ugyanolyan autót amire csak átakasztod a rendszámot a többit meg megoldatod szakemberrel :)
2014. júl. 4. 19:17
 12/28 A kérdező kommentje:
Hát ja! Nagyon szarul esett hulla fáradtan kocsiban ülve, éber lenni, fűtés és minden nélkül.
2014. júl. 4. 20:03
 13/28 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Igen, DS5! Gyönyörű és jó autó, de félek tőle, mivel egy teljesen új modellról van szó, és francia technika.. Eszembe nem jutott volna ezt venni, csak rábeszéltek. Már megvolt a kis listám hogy melyik 3-4 autó közül fogok választani. Aztán a Tesco parkolóban megláttuk ezt.. És megtetszett, főleg barátnőmnek. Aztán elmentem tesztvezetésre és valahogy megfogott a kocsi. Azóta amúgy hibátlanul megy, nem bántam meg. Csak mondjuk az a 19"-os felni nem kellett volna rá, mert jól néz ki meg minden, de rossz úton számolom a kavicsokat.. És az amúgy vajpuha rugózást kicsit elrontja.

Neked milyen autód volt, aminek ilyen csúnya vége lett?:/

2014. júl. 4. 23:57
 14/28 anonim ***** válasza:

"Csak mondjuk az a 19"-os felni nem kellett volna rá, mert jól néz ki meg minden, de rossz úton számolom a kavicsokat."

Na meg a gumi gondolom elég horror áron van hozzá. Az én autómon (más típus) gyári 17"-os kerekek vannak. Ahhoz sem két fillér egy szett gumi.

2014. júl. 5. 08:09
 15/28 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elnéztem. 18"-osak. Ezek is gyáriak. És a szett is elég horror árban volt.. Hát még nem volt rajta cserélve, mivel március környékén vettem, így elvoltam a nyári gumikkal, télit meg addig minek vegyem meg? Csak a garázsban öregszik. Téli is lesz természetesen ha kell, de nem akarom szétcseszni télen az alut, így kell vennem lemezfelnit is.
2014. júl. 5. 09:49
 16/28 A kérdező kommentje:
Skoda volt a kocsi, aminek kiégett a motorja.
2014. júl. 5. 20:11
 17/28 A kérdező kommentje:
A DS5 valóban gyönyörű! nagyon szép a "coockpit" műszerfal (a tetőlemezen is vannak gombok) Nekem is az az álomautóm! hibrides van neked? amúgy 2 db eladó DS5 van a használtautó.hu-n
2014. júl. 5. 20:31
 18/28 anonim ***** válasza:

# 15!

Ja-ja. Én is úgy csinálom, hogy a gyári 17-es alufelnik vannak fent nyáron, télire meg vettem egy szett 15-ös lemezfelnit. Ez a legkisebb gyári ajánlott méret a kocsimhoz. Vettem hozzá még egy szett gyári dísztárcsát meg jó fajta Michelin Alpin A4-es téli gumikat rá, természetesen megfelelő váltóméretben. A 17-esekhez képest bakfitty volt az ára. Télre szerintem tökéletes így.

Ja, meg nyomásszenzorokat is vettem, hogy arra a szettre is kiírja a nyomásokat. De ezt nem újonnan, mert az 100.000Ft fölött lett volna. Hanem volt olyan mázlim, hogy Vaterán kemény 7000Ft-ért kifogtam egy készletet. Tökéletes a kocsihoz.

Gondolom a DS5-höz is van TPMS...

Azt a 2 db-ot én is megnéztem azonnal a hasznaltautón, mert annyira nem ismertem a típust.

Szép autó, nem mondom hogy nem, de nekem ez már kicsit túl van bonyolítva. :)

2014. júl. 5. 21:46
 19/28 anonim ***** válasza:

Hát igen, a franciák meg az olaszok a designhoz értenek a legjobban.

Nekem is az a felső kapcsolósor a kedvenc részletem belül, mintha repülőben ülnék.:) De a középen levő ablakemelőket a mai napig nem tudom megszokni, mindig az ajtóhoz nyúlkálok.

Mondjuk túlságosan nem is szoktam lehúzni az ablakot, mert a klíma állandóan 23 fokon megy, pont kellemes idő van.

Vagy ami még nagy szerelmem a kocsiban, az a tetőablak, mindig azt nyitogatom, nem az oldalablakokat. Mindig tetőablakos autóra vágytam, most ki is élem a perverzióm :D

És még az tetszik benne hogy nagyon különleges megjelenése van, valamint hogy nem tömegautó.

Azóta eddig 2 ilyet láttam, plusz az a német rendszámos amit a parkolóban sasoltam meg, és az miatt választottam.

Tudomásom szerint 50 alatt van a hazai DS5-ök száma, sőt.. Állítólag a régióban enyém az egyetlen.

Asszem van benne keréknyomás figyelő, de azt sosem szoktam nézni, ahogy elég sok más rendszert se nagyon :D Mindig át akarom böngészni a computert meg a kezelési könyvet, de odáig még nem jutottam el. Nem mintha ne lenne rá időm, de lustaság fél egészség...

OFF: Mondjuk ez mindennél így van, asszony ki is van rám akadva teljesen, hogy nem tudom kezelni a mosó meg a mosogatógépet. Kb. egy űrhajót előbb elindítok mint ezeket.

2014. júl. 6. 06:14
 20/28 A kérdező kommentje:
Igen a DS5-ben van keréknyomás figyelő, csak te azt nem tudod beállítani. Nekünk is van és a menüben sehol sem lehet állítani, akárhol keresed. Az meg van adva gyárilag, hogy 2 bar alá n menjen és kész! Nekünk volt, hogy menet közben felvillant hogy a jobb első kerékben 1.9 a nyomás! Akkor tudtuk meg, hogy van benne ilyen! A farncia autókban tényleg az a jó, hogy szépek! Nézz meg audi-t! Nem tudod megkülönböztetni az A4-est az A6-ostól! Vagy audi a3 és az a3 sportback között alig van különbség, mégis 2x annyiba kerül. Aki ezt olvassa, nézze meg a citroen oldalát! citroen.hu-t. És látszik, hogy egy c3 nem néz ki úgy mint egy c3 picasso. Én egyszer láttam eddig DS5-öt. Ha azt akarja az ember, hogy megbámulják a kocsiját és van is pénz, akkor ne audi a8-at vegyen! Vegyen egy DS3-at. Utaztam ilyenben, átmentünk Pesten a fél város minket bámult! A Heads Up Display jó neked?
2014. júl. 6. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!