Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "B" kategóriával, SMKP-n, ha...

"B" kategóriával, SMKP-n, ha viszek utast és lemasszál a Yard, akkor milyen büntire számíthatok? Nincs semmi afférom a sünökkel, egyszer volt kocsival gyorshajtás lakotterületen belül, de jattoltam

Figyelt kérdés
Persze sisak az volna rajta, tehát már a helyszíni főbelövést talán kizárhatjuk...

#motorozás #SMKP #kétszeméllyel
2014. ápr. 9. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha megállít a yard, akkor onnantól az utasod gyalog folytatja tovább az útját, te meg jó esetben megúszod 10 ezer helyszíni bírsággal.

Szerintem.

2014. ápr. 9. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Mert hallottam, hogy nagy szerencsém volt, hogy nem fogtak meg, mert a legnagyobb kategóriám elveszik, na már most a egyedül a "B" van csak meg, tehát nem sok mindent hagynának meg a jogsimból akkor.

Persze nem kívánom kísérteni a sorsom, csak hátha esetleg vki már járt ilyen cipőben, és van-e tapasztalata.

2014. ápr. 10. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!