Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vegyek? 50 ccm...

Milyen motort vegyek? 50 ccm (sport, supermoto)

Figyelt kérdés

Motorvásárlás előtt vagyok, és szeretném a segítségeteket kérni. Elég kezdő vagyok a témában (0km-es ). Munkába járni kellene egy motor (45 km naponta). 190 cm 85-90 kg vagyok. Már kinéztem pár motort, legfőképp a Motorhispania RX 50-es tetszett meg. Erről a motorról tudtok esetleg valamit? Vagy ebben a kategóriában mit ajánlanátok nekem? (Aprilia RS, Rieju RS2, Aprilia AF-1, Honda NS-1, Peugeot xr6, Cagiva Mito-Prima, Yamaha tzr-50 ; őket láttam még) De legfőképp a Motorhispania RX 50 tetszett meg.

Pénz ~150- 160000 Ft

2014. jan. 20. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem az 50 ccm-s sport motorok marha hülyén néznek ki, a hangjuk meg még annál is rosszabb. Egy supermoto már más tészta azért, nekem Generic Trigger-em van több mint fél éve, és eddig teljesen jól működött semmi gond nem volt vele, én is kb napi 30-40 kmt motorozok oda-vissza(ha az időjárás engedi), de ha nem bízol a kevésbé márkás motorokban akk Derbi Senda, Aprilia MX, SX, bármilyen ötvenes kawasaki aminek az első betűje k és az utolsó x (kx, klx, kdx, stb), yamaha wr 50 :)
2014. jan. 23. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!