Ha kezdő motornak szeretnél egyet elnyúzni, akkor Aerox
Nagyon nem jók ezek az 50-es váltósak, olyan mint a 120ös nagytestű :D sz*rok
2012. nov. 5. 15:36
2/10 anonim válasza:
Én azt mondom hogy váltósat.
Egy robogó akkor is csak robogó. A többi meg legalább motor.
Nem mellesleg még váltani is megtanulsz velük, ami később, ha esetleg nagyobb motorod lesz akkor jól jöhet.
2012. nov. 5. 15:44
3/10 anonim válasza:
50es robogó bőven jó, Aerox köztük meg az egyik legjobb. 125ösben vagy feljebb viszont váltósat érdemes.
2012. nov. 5. 16:06
4/10 anonim válasza:
Ha csak városban szaladgálni kell és nem akarsz vele foglalkozni, akkor robogó, viszont ha nem csak városba kell, eseleg rossz minőségű úton is mész, akkor már egy supermoto vagy enduro mint pl a Senda, vagy a Yamaha Dt50 sem rossz. Ha később nagyobb motort szeretnél, akkor csakis váltós, legalább megtanulod a váltás kicsiben. A sportmotort egyáltalán nem ajánlom. Kényelmetle, kávédaráló hangja van és nem is megy. Vagy egy supermoto, vagy ha városban szaladgálós, akkor lehet robogó. Persze jó a supermoto is a városban, csak ha nem akarsz váltani, akkor obb a robogó. Én Derbi Sendát vennék.
Én is a váltósra szavazok, a robogó az csak robogó.
Ha később nagymotorozni is akarsz sokat fog számítani a gyakorlat (jó, van aki Rossinak születik persze..), meg a szubjektív véleményem szerint jobban is néz ki, mint egy önjárós láncfűrész.
2012. nov. 5. 17:00
6/10 Bmrk85 válasza:
Remélem még nem késtem le a válaszról. Na szóval a legfontosabb, hogy váltósat szerezz, az a motor, azzal tanulsz meg motorozni... és ahogy olvastam amilyen motort én ajánlanék azt nem írtad fel..szerintem yamaha tzr50-est vegyél. Sebességre jó, kényelemre is, egy hátránya az elől levő két lámpája(de ahogy olvastam más helyeken többi lámpája se túlzottan jó...). Sendát nem ismerem, derbi kinézetre nekem nem tetszett annyira(amikor nézelődtem, mert egy éve szereztem be egy tzr50et), apriliáról meg aztmondják nem túl megbízható. Használtan vettem(2006os modell), semmi baj nem volt vele még(1,5e km-t raktam bele eddig) és remélem nem is lesz. Szóval tapasztalataim alapján tzr50-est vegyél, de semmiképpen ne robogót.(helyesírásért ha van hiba boccs, tableten írtam)
2013. jan. 2. 18:20
7/10 A kérdező kommentje:
Derbi gpr 50 belson replicát vettem újan :) Kb a jövő héten érkezik haza :)
2013. jan. 12. 14:38
8/10 anonim válasza:
50-es be: robogó, nagymotorba: váltós
2013. jún. 11. 19:47
9/10 anonim válasza:
amúgy nem tudom ki az a f@sz, aki azért vesz váltós motort, hogy megtanuljon váltani... Legfeljebb az élvezet miatt, meg nagymotorba a robogók amúgy sem túl jók de most 50-es -ről van szó. Váltani meg egy hülye is tud, nem nagy művelet, kb annyira nehéz mint az ágyba hugyozás. pfff
2013. jún. 11. 19:50
10/10 anonim válasza:
Utolsó igazad van , de a kisfiúk úgy csúfolják a robogósokat , hogy fúú ők váltani se tudnak :) pedig halál egyszerű, bárkinek megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!