Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Civic (1991) csöves...

Honda Civic (1991) csöves vagyok mert ilyen autóm van?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és Tavaly nyáron raktam le a jogositványt, most májusba meg vettem saját pénzből egy ilyen Hondát! :)

(Nem anyu és apu pénzén) Jogsit is saját pénzből vásároltam.

És olyanokat mondanak hogy csöves vagyok a régi autó miatt, meg csoró, most komolyan magyarországon, a jellenlegi pénzügyi szintben ki vehet magának újautót? Plusz a benzin árak....Én keményen dolgoztam hogy meglegyen ez a autó. Tényleg gáz hogy saját pénzből vettem régi kocsit? Sajnos a szüleim nem milliomosok hogy alámtegyék az új audit!

#munka #pénz #válság #pénzügyihelyzet
2014. jún. 27. 10:29
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Igaz :D :) Én is mondhatnám hogy Lamborghini alá nem adóm! De az állom és a valóság más tészta! :)

Lehet neki 10 év múlva lesz autója az Suzuki swift lesz ! :)

2014. jún. 27. 22:17
 22/35 Beviz Elek ***** válasza:

hát engem egy picit sem érdekel hogy milyen autója volt/van/lesz annak aki lenéz.

az viszont érdekel, hogy beleülök és boldogsàggal tölt el hogy ö az enyém, nem cserèlném el

tisztelem azokat a srácokat akik letettek valamit az asztalra a verdáèrt, szeretik, szerelgetik, nem csak nyúzzák

2014. jún. 27. 22:42
 23/35 A kérdező kommentje:

Én se nyuzzom! :) 100-nál nem megyek többel.

Egyszer kiprobáltam hol a vége ! 170 fellet egy kicsivel. De azóta nem mentem gyorsan! :) 4E fordulatnál váltok általában! :)

2014. jún. 27. 22:49
 24/35 Napkiraly ***** válasza:
18 évesen volt az első kocsim. Régi volt, gyatra,ugyanezt kaptam persze,hiszen sárga busszal járni menőbb. Azóta a sokadik autóm van, mára új autókkal járok (pedig az első autóim mennyivel izgalmasabbak voltak), és röhögök azokon, akik még mindig a sárga busszal járnak (ja, és minden autóm ki van fizetve)
2014. jún. 27. 23:37
 25/35 VarMa ***** válasza:
100%

Abszolut nem vagy csoves...

En ezt az idoszakot izgalmasnak tartottam anno, nekem egy Mazda 626-osom volt az elso. Siralmas muszaki allapotban kerult hozza de felev alatt osszeallt (igaz vert hugyoztam suli mellett mire osszejott a penz).

Legviccesebb pedig az volt amikor azok fikaztak akiknek autoja nem volt csak neha megkaptak 1-1 napra a csaladi autot, ok mondtak hogy de szar mert oreg, mert nincs benne klima, stb,stb...

Most mar szerencsere normalis fiatal autoim vannak, de nem egyszer eszembe jutnak a hajnalig tarto szerelesek csak hogy autoval tudjunk suliba menni...

2014. jún. 28. 05:31
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki!

Én egy sedan astra f-el járok ami mind műszakilag, mint esztétikailag a toppon van, igaz sok munkába és pénzbe került, de én az mondom, hogy megérte nyaranta napi 13-15 órákat dolgozni érte.

Az én astrámat is mindig lenézik, és pont azok akiknek vagy rosszabb állapotú autójuk van(de az "márkás"), vagy az apuci autójával járnak, vagy nincs is autójuk-jogosítványuk.

Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.

2014. jún. 28. 09:09
 27/35 anonim ***** válasza:

Az én astrámat is mindig lenézik, és pont azok akiknek vagy rosszabb állapotú autójuk van(de az "márkás")

akinek van egy 20 éves kinti e30 béembéje....

szakadt szar, ami 20 éve volt menő....

Ez aztán a márka....

ismerős történet.

2014. jún. 28. 09:33
 28/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszókat ! :) Ezek szerint sokkan hasonló cipőben járunk! :) Hát lehet az autóm régi, de karban van tartva ! Meg nem rektes belülröl ! :) Nincs benne dögszag ! :) Például egy ismerösöm haverja aki vilogot a bmw-vel büdög lábszag volt az autóban xd LOL
2014. jún. 28. 20:11
 29/35 anonim ***** válasza:

Istenem.... Szánalmas komolyan mondom, idiota pi* ák életébe nem dolgozott egy napot sem, de az ő feneke alá bmw meg audi kell. Mert ettől távolabb nem látnak... Ütném fejbe az ilyeneket...

Nekem egy 2002es Cliom van nem érdekel ki mit mond rá én nagyon szeretem. Az utolsó fillért is én kerestem meg rá. Bmwt nem vennék semmi esetre sem. Akkor már sokkal inkabb Lexus. :D

Ne foglalkozz senkivel és semmivel! Sőt legyél büszke szerintem, hogy ilyen fiatalon össze tudtál hozni egy jogsit és autót is! Ez nagyon ritka manapság ahogy én látom!

2014. jún. 29. 08:15
 30/35 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, még azt akartam, hogy a barátomnak egy 91 es Calibraja volt és sosem éreztem cikinek vagy csövesnek... Motorikusan nagyon megbízható volt(8 szelepes). Csak benzin legyen benne az a vilagból is kivitt minket!! Imádtam. :)

24/L

2014. jún. 29. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!